MasterChef Yarışmacısı Yarışmadan Apar Topar Kovuldu

MasterChef Yarışmacısı Yarışmadan Apar Topar Kovuldu

Mehmet, Danilo ve Somer Şef'in ortak tepki gösterdiği bir olay yaşandı. MasterChef'in yeni bölümünde hiç beklenmedik anlar meydana geldi. Yarışmacı büyük tepki gördü ve anında yarışmadan atıldı. İşte yeni bölümde yaşananlar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu MasterChef programında dikkat çeken anlar yaşandı. Peki ya sevilen programa dair neler biliyoruz? İkinci turda meydana gelen şok detaylar gözler önüne serildi. Yarışmacıların tek tek azarlandığı bir bölüm oldu. Öyle ki yeni bölümü izleyen izleyiciler, şeflere hak verdi.

Ekler Hamurunu Yapamadı!

Profiterol ve ekler hamuru konusunda başarısız olan Zelal, arkadaşlarından destek alarak herkesi şoka uğrattı. Bu gelişme sonrasında şeflerden de tepki gördü. Dolayısıyla elenen isimler arasında yerini alması da kaçınılmaz hale geldi. Sosyal medyada pek çok izleyici ise tepki gösteren yorumlarda bulundu. Bu hamuru açamamaları nedeniyle eleştiri yağmuruna tuttular.

Programdan Atıldığı Öğrenildi

Öte yandan yarışmacının programdan atılması da izleyiciler tarafından normal karşılandı. Şimdi ise nasıl bir gelişmenin yaşanacağı merak ediliyor. Güncel detaylar ve çok daha fazlasına TV8'deki program için yer vermekteyiz.