Masterchef Yarışmacısı Tunahan'ın Başına Gelmeyen Kalmadı! Tehdit Üstüne Tehdit Aldı!

Masterchef Yarışmacısı Tunahan'ın Başına Gelmeyen Kalmadı! Tehdit Üstüne Tehdit Aldı!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmacılarından biri olan Masterchef geçtiğimiz hafta Tunahan’ı eleme potasına koydu. Bunun ardından Sergen, Masterchef'te bulunan bir kişinin ölüm tehditleri aldığını duyurdu. Böylelikle Sergen ve Hamza ışıkları yaktı. İşte haberin tüm detayları…

Masterchef yarışmasından elenen Tunahan, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Yetenekli yarışmacı sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile Masterchef programına gönderme yaparak açıklamalarda bulundu. Tunahan’ın yaptığı açıklama milyonları şaşkına uğrattı. YouTube kanalı açan Tunahan kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Masterchef Tunahan’dan şoke edici açıklama geldi!

Masterchef yarışmasının ardından YouTube kanalında tatlı yaparak sevenleriyle buluşan Tunahan, videolar yayınlamaya başladı. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Tunahan, tehdit aldığını belirterek önemli bir şey olmadığını açıkladı. Yarışmadan elendiği gece kendisine mesaj geldiğini açıklayarak birçok hakarete maruz kaldığını dile getirdi. Yetenekli yarışmacının bu açıklamalarının ardından sosyal medya adeta yıkıldı.

Tunahan’dan birçok yere gönderme geldi

Yaşının küçük olduğunu söyleyen Masterchef Tunahan, o mesajlardan bir tane dahi gelirse gerekli önlemleri alacağını belirtti. Kimseyi tehdit etmediğini söyleyen yetenekli yarışmacı birçok kişinin kendisi ile uğraştığını söyleyerek gerekli yerlere göndermeler yaptı. Bu göndermelerini ardında yetenekli yarışmacının hayranları ise duyduklarına İnanamadı. Instagram hesabı üzerinden gönderme yapan Tunahan, Hamza Mercimek’i takip ediyordu. Ayrıca yarışmada Sergen ve Ateş’e yakın olduğu halde takibe almaması da dikkatlerden kaçmadı. Yetenekli yarışmacının bu açıklamalarının ardından gözler Masterchef yarışmacılarına çevrildi.