Masterchef Tunaha'nı Tehdit Eden Ortaya Çıktı! Masterchef'te Resmen Deprem Oldu!

Masterchef Tunaha'nı Tehdit Eden Ortaya Çıktı! Masterchef'te Resmen Deprem Oldu!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmacılarından biri olan Masterchef gündeme bomba gibi düştü. İlk başta Tunahan’dan Sergen’e skandal bir gönderme geldi. Tehdit aldığını söyleyen Masterchef Tunahan yaptığı gönderme ile ağızları açık bıraktı. İşte haberin tüm detayları…

Masterchef de imalar devam ederken Tunahan üstü kapalı bir şekilde açıklamalar yaptı. Önce çok yakın arkadaş olan isimler şimdi düşman olunca ikili sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Masterchef Tunahan, yarışmadan elendiği gün kendisine bir mesaj geldiğini iddia etti.

Bunun ardından yığınla hakaret içerikli mesajlar aldığını söyleyen Tunahan kendisinin salak olmadığını yaşının küçük olduğunu belirtti. Bunun dışında o mesajlardan bir tane daha gelirse gerekeni yapacağını söyleyen Tunahan, karşı tarafa gönderme yaparak “seni meslekten men ettiririm bak bunlar tehdit değil yapacaklarım” diyerek tepkisini belli etmeyi ihmal etmedi. Kendisi ile uğraşan kişilere seslenen Tunahan, Masterchef yarışmada yakın olduğu Sergen’e skandal bir göndermede bulundu.

Gözler Sergen’in yapacağı açıklamalara çevrildi

Masterchef Tunahan, Sergen Özen’e gönderme yaparak, karşı tarafın kendisi için 0 değerinde bir insan olduğunu belirtti. Sergen'in yakın dostlarını kaybettiğimiz dile getiren Tunahan, kendisi için artık böyle bir insan olmadığını aksetti. Tunahan, Sergen ismini bile konuşmalarında geçirmedi. Fakat Tunahan hayranları bu konuşmanın Sergen’e gittiğini söyleyerek sosyal medyada gündem yarattı.

Masterchef Tunahan’ın bu açıklamaları sosyal medyayı ayağa kaldırırken Ateş ve Sergen'i takip etmemesi de dikkatlerden kaçmadı. Yarışmada bir hali yakın olan iki ismin birbirine takip etmemesi ise ağızları açık bıraktı. Bunun dışında Masterchef yarışmasında çok iyi arkadaş olan ikilinin gerçek hayatta düşman olması ise gözlerden kaçmadı.