MasterChef Somer Şef'in Fişini Çekti! Somer Şef Veda Ediyor!

MasterChef Somer Şef'in Fişini Çekti! Somer Şef Veda Ediyor!

Somer Şef'in programa veda edeceği iddiası ortalığı karıştırdı. MasterChef programından neden ayrılıyor? Somer Şef ile Mehmet Şef tartıştı mı? TV8'de ekrana gelen programda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. MasterChef programında yaşanan maaş sorunu gündeme taşındı. Acun Ilıcalı açıklama yaptı mı?

TV8'de yayınlanan MasterChef programında önemli gelişmeler yaşandı. İddialara göre MasterChef'te artık Somer Şef'i görmeyeceğiz. Sorunun nasıl ortaya çıktığı ve çözülüp çözülmeyeceği merak ediliyor. Çünkü pek çok kişi programın devam etmesini istiyor. Jüri üyelerinin performanslarından da memnunlar. Ancak görülen o ki işler sanıldığı kadar basit değil.

MasterChef'te Maaş Krizi Yaşandı

Mehmet Yalçınkaya, TL üzerinden maaş alınca muhasebeye giderek isyan ettiği belirtiliyor. Somer Şef'in dolar üzerinden maaş almasıyla ilgili yaşanan kriz seti çalkalamış vaziyette. İddialar doğru ise Somer Şef'in son dönemdeki performansı da beğenilmiyor. Jüri üyeleri arasında yıllar sonra bir ayrılık yaşanır mı bilinmiyor.

Somer Şef Ayrılacak mı?

Eğer gelişmeler tatlıya bağlanmaz ise şefler arasında bir ayrılık olması muhtemel. Somer Şef, uzun zamandır MasterChef'te yer alıyor. Başarılı ismin önemli bir sempatisi de bulunmakta. İzleyicilerin beğenisini kazandığı için programdaki varlığını sürdürmesi herkes için iyi olacaktır. TV8'de ekrana gelen programda başka ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz. Acun Ilıcalı'dan da konuyla ilgili bir açıklama bekleniyor.