MasterChef Elemelerinde Rekor Sayı! MasterChef'te Kaç Kişi Evleneceği Belli Oldu

MasterChef Elemelerinde Rekor Sayı! MasterChef'te Kaç Kişi Evleneceği Belli Oldu

TV8 MasterChef'te şok eden bazı gelişmeler yaşandı. Rekor niteliğindeki eleme potası sayısı program formatını alt üst etti. Peki aynı anda kaç kişi eleme potasına girdi? Yarışmacılar neye uğradıklarını şaşırdı.

Sevilen programda yaşanan gelişme ile ilgili en son haberleri paylaştık. MasterChef'ten kim elenecek?

TV8'de yayınlanan MasterChef programına ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. Eleme potasına gönderilen kişilerden sonra elenecek yarışmacıların sayısı merak edildi. Tek seferde bir ismin yarışmaya veda edebileceği belirtiliyor. Hal böyle iken yarışmadan ayrılması için potaya gönderilen yarışmacı sayısı oldukça fazlaydı. Rekor niteliğindeki bu durum izleyicilerin dikkatini çekti.

Eleme Potasına 7 Kişi Gitti

MasterChef'te eleme potasına giden yarışmacı sayısı 7 olarak belirlendi. Bu yarışmacıların toplu şekilde elemeye katılmayacağı biliniyordu. Bu nedenler nasıl bir çözüm bulunacağı merak edildi. Daha önce bu kadar kişi eleme potasına girmediği için programda belirsizlik hakimdi. İzleyiciler neden böyle bir sorunun yaşandığını tam anlamıyla çözemedi. TV8 programında ilk defa bu tarz bir gelişmeye raslandı.

Bu Hafta Kim Elenecek?

Milhan ve Ateş'in de yer aldığı potada elenecek isim çok merak edildi. Yarışmadan kimin eleneceği konusunda çok fazla tahmin yürütülüyor. Seçeneklerin bu kadar fazla olması da elbette istatistikleri alt üst etti. Oylama sonucunda ortaya çıkacak gelişmeler bizlere en net bilgiyi verecek. Acun Ilıcalı'nın programında büyük heyecan yaşanıyor. Önümüzdeki günlere damgasını vuracak oylamalar büyük önem kazanacak.