Maske Kimsin Sen Programını Masonlar mı Yönetiyor! Maske Kimsin Sen Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı!

Maske Kimsin Sen Programını Masonlar mı Yönetiyor! Maske Kimsin Sen Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı!

Maske Kim Sen programı yayınlandığı ilk günden itibaren gündemden hiç düşmüyor. Program üzerine büyük saldılar gerçekleşti. Özellikle kıyafet desenine takılan izleyicilerin tepkileri halen sürüyor. Bu durumla ilgili programın sunucusu olan Tansel Öngel eleştirilere yanıt sağladı. Yapılan programla ilgili de daha detaylı bilgiler verdi.

Tansel Öngel Masumlar Apartmanı dizisinden çokça tanınan oyuncu haline geldi. Maske Kimsin Sen programında sunuculuk yapmasıyla birlikte bu durumu daha da fazla hale getirdi. Maske Kimsin Sen programı jürileri de ayrı renk katarak durumu daha da ilgili hale getiriyor. Maske Kimsin Sen hafta sonları yayınlanma kararı alınmasıyla sıklıkla görebileceğimiz program haline geldi. Program içerisinde ünlü oyuncuların şarkı söyleyerek performans gösterdiği ve buradaki kişilerin jüriler tarafından tahmin edilmesi sağlanıyor.

Tansel Öngel Eleştirilere Yanıt

Program başladığından itibaren sosyal medya üzerinde büyük eleştiriler sağlandı. Tansel Öngel programla ilgili açıklama olarak “Gayet Güzel Eğlence” diyerek ek olarak şu açıklamaları yapıldı;

Orada acayip bir organizasyon yapılıyor. 25’in üzerinde ülkede yayınlanıyor. Aslında bir gün sizi davet edelim, bizim sete gelin. Yarışmacılar arka kapıdan alınıyor, biz ön kapıdan alınıyoruz. Hepimizin başında koruma var.”

Program tepkilere rağmen işi büyütme kararı alınmasıyla birlikte ilerleyen dönemlerde ne tür ünlüler gelecek merak konusu oldu. Hafta sonları olmasıyla birlikte büyük oranda diğer yapımların da reytingini etkileyecek gözüküyor. RTÜK ilerleyen zamanlarda yeni bir karar verir mi programın gidişatına göre karar verilecektir.

Masonlar mı Yönetiyor!

Sosyal medyada yayılan haberlere göre Masonların yönettiğine dahil yorumlar yağdı. Program yetkililerinden bu konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Sosyal medya çalkalanıyor.

Ayrıntılar geliyor...