Mahsun Kırmızıgül Durdu Durdu Sonunda Yeni Filmi Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

Mahsun Kırmızıgül Durdu Durdu Sonunda Yeni Filmi Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı açıklama şok etkisi yarattı. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte bazı ifadeler yanıt buldu. Ünlü ismin filmde canlandıracağı karakter ise bizzat babası. Filme ilişkin merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Mahsun Kırmızıgül, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ismin filminde kimlerin yer alacağı ortaya çıktı. Öte yandan konusu da öğrenildi. Filmle ilişkin bilinmeyenlere yer veriyoruz. Eser Yenenler ve Melisa Döngel filmdeki yerini alacak. Öte yandan Mahsun Kırmızıgül'ün ifadeleri de gündemdeki yerini aldı.

Samimi Açıklamalar Geldi

Mahsun Kırmızıgül'den gelen samimi açıklamalar dikkat çekti. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Kırmızıgül ifadesinde  “İçimde tarifsiz bir heyecan var. İlk defa kamera karşısında olacağım ve üstelik babamı canlandıracağım. Birçok duyguyu aynı anda yaşıyorum”

Film İçin Hazırlıklar Başladı!

Mahsun Kırmızıgül'ün başrolde oynayacağı film için hazırlıklar başladı. Kendisinin film için 8 kilo vermesi ve bıyık bırakması ise dikkat çekti. Dolayısıyla güncel detaylar ve çok daha fazlası yakın zaman sonra yanıt bulacak. Şimdilik büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim.