Kurtlar Vadisinin Güllüsünü Görenler Tanıyamadı! Güllüye Ne Olmuş?

Kurtlar Vadisinin Güllüsünü Görenler Tanıyamadı! Güllüye Ne Olmuş?

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı olarak bilinen ünlü oyuncunun şok değişimi magazin gündeminde adeta gündem oldu ve işte haberin detayları..

Mide küçültme ameliyatı ile 140 kilodan 85 kiloya kadar düşen ünlü oyuncu Güllü Erhan'ın bu büyük değişimi dikkatlerden Kaçmaz iten alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun hayranları ise bu büyük değişimin çok iyi olduğunu dile getirdi.

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı olarak tanınan Erhan Ufak alınan bilgiler neticesinde Kurtlar Vadisi'nin ardından kendisine gelen teklifleri kabul etmeyerek kendisine yeni bir yol çizmeye karar verdi. İstanbul'da da gayrimenkul şirketi olan oyuncu bir ayağını Azerbaycan'a uzatarak orada da iş sektörüne atıldı.

Mutlu bir evliliği olan Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı Azerbaycan'da Türk Sanat Akademisi kurarak adeta magazin gündemine bomba gibi düştü. Bunun ile birlikte ünlü oyuncunun yaşadığı büyük değişim ise dikkatlerden kaçmayarak sosyal medyada da adeta gündem oldu. Güllü Erhan'ın bu büyük değişiminin ardından ünlü oyuncunun hayranları ise ünlü oyuncuyu takdir ettiklerini ifade ederek bu değişimi beğendiklerini söyledi.

gullu.jpeg