Kurtlar Vadisi'nin Deve Tuncay'ı Hayatını Kaybetti! Sevenleri Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Kurtlar Vadisi'nin Deve Tuncay'ı Hayatını Kaybetti! Sevenleri Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Kurtlar Vadisi dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan Deve Tuncay lakaplı Osman Wöber, herkesi şok etti. Oyuncunun vefat ettiği öğrenildi. Zafer Algöz, oyuncu arkadaşının ölümünü sosyal medya hesabından duyurdu. Peki ya sevilen oyuncu neden vefat etti?

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Deve Tuncay'ı canlandıran Osman Wöber, hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefatı sonrasında pek çok kişiyi hüzün kapladı. Çünkü efsaneleşen dizide önemli bir karaktere hayat vermekteydi. Dolayısıyla Deve Tuncay olarak bilinen ünlü ismin vefatı bir süre gündemde kaldı. Peki ya Osman Wöber neden hayatını kaybetti? Ölüm nedeni çok merak edildi.

Kalp Krizinden Öldü!

Osman Wöber'in kalp krizi geçirerek hayata veda ettiği öğrenildi. Zafer Algöz'ün yaptığı duyuru ile herkes bu haberi öğrendi. Oyuncu arkadaşının paylaşımı sonrasında gerçekler ortaya çıktı. Geçmiş yıllara damgasını vuran ünlü isim, hayat verdiği karakterlerle adından söz ettirmeye devam edecek.

Dizideki Sözleri Hatırlandı!

Öte yandan Deve Tuncay karakterinin kalp krizinden korktuğu anlara dair sözler paylaşıldı. Deve Tuncay'ın babası kalp krizinden öldüğü için kendisi de bu yüzden vefat etmekten korkuyordu. Pek çok Kurtlar Vadisi hayranı bu sahneyi paylaştı ve üzücü tesadüfe dikkat çekti.