Konuşanlar Sunucusu Hasan Can Kaya Sevgilisini Aldattığı Ortaya Çıktı! Hayranlarından Sitem Etti!

Konuşanlar Sunucusu Hasan Can Kaya Sevgilisini Aldattığı Ortaya Çıktı! Hayranlarından Sitem Etti!

Konuşanlar program sunucusu Hasan Can Kaya son dönemde gündeme bomba gibi düştü. Magazin basınına bir kızla birlikte Çeşmede resimleri çekildi sevgilisi olmadığı ortaya çıktı. Kiminle aldattı? Sevgilisi ne tepki verdi?

Hasan Can Kaya'nın Sultan San'ı bir kadınla aldattığı iddia ediliyor. EXXEN'de Konuşanlar programında sunuculuk yapan ünlü isim aldatma skandalıyla gündeme geldi. Çeşme'de tatil yaptığı esnada Sevil İlayda Koçak ile ilişki yaşadığı belirtildi. Hasan Can Kaya ve Sultan San ayrıldı mı?

EXXEN'de program yapan Hasan Can Kaya, oldukça şok edici bir iddia ile gündeme geldi. Konuşanlar programının sunucusu, Çeşme'de fotoğraf çektirdiği kadın ile birliktelik mi yaşadı? Uzun süredir sevgilisi olan Sultan San'ı aldattığına yönelik çeşitli haberler ortaya çıktı. Ünlü ismin konuyla ilgili nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.

Hasan Can Kaya Aldattı mı?

Sultan San ile olan birlikteliği sosyal medyada bilinmekte. Ancak kendisinin yazın Çeşme'de tatil yaptığı sırada çekildiği bir fotoğraf gündeme bomba gibi düştü. Arkadaş grubunun yanı sıra selfie fotoğraf çeken Sevil İlayda Koçak daha fazla dikkat çekti. İkili arasında bir ilişki yaşandığına yönelik basında çıkan haberlerden sonra magazin gündemine yerleşti.

Aldatma İddialarına Yanıt Yok!

Ünlü ismin henüz aldatma iddialarıyla ilgili konuşmadığı biliniyor. Hasan Can Kaya, aktif olarak EXXEN'de Konuşanlar programını sunuyor. Başarılı sunucunun son 2 yılda büyük bir ün kazandığını belirtelim. Yaşadığı yükselişle beraber hayat şartlarında büyük değişim olduğu da söyleniyor. Ancak sunucunun bu iddialara nasıl karşılık vereceği daha çok merak edilmekte. Sultan San'dan da konuyla alakalı henüz bir açıklama gelmedi.