Kısmetse Olur Tanıtım Videosu Yayınlandı! Öykü Serter Sunumuyla Ekrana Geldi!

Kısmetse Olur Tanıtım Videosu Yayınlandı! Öykü Serter Sunumuyla Ekrana Geldi!

Kısmetse Olur programıyla ilgili güncel gelişmeler paylaşıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programın Youtube versiyonu resmen yayın hayatına başlıyor. Öykü Serter'in sunumu ile ekrana gelecek programda bizleri başka neler beklemekte? İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler...

Öykü Serter'in sunduğu ve yıllar öncesinin trend programlarından biri olan Kısmetse Olur, dikkatleri üzerine çekti. Televizyon ekranlarından ziyade Youtube'da yayınlanacak olan programla ilgili bilinmeyenlere yer verildi. Pek çok kişinin severek takip ettiği programa dair neler biliyoruz?

Öykü Serter Programı Sunuyor!

Programı bizzat güzel ve başarılı sunucu Öykü Serter sunacak. Bu gelişme ile birlikte izleyiciler de heyecanlandı. Kimse böyle bir gelişme beklemiyordu. Dolayısıyla Kısmetse Olur programını yakından takip edenler çok heyecanlı. Peki programda bizleri başka neler bekliyor olacak?

Adaylar Tanıtıldı!

9 erkek ve 9 kadın yarışmacı adaylar tanıtıldı. Bu tanıtımla birlikte programın resmen başladığı ilan edildi. Bakalım bizleri başka ne gibi gelişmeler bekliyor olacak sizlere ileteceğiz. Programın çok heyecanlı geçeceği düşünülüyor. Bu nedenle daha şimdiden binlerce kez izlenen Kısmetse Olur programında neler yaşanacağını göreceğiz.