Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinden Başrol Oyuncusu Ayrıldı! Cengiz Topel'in Cenaze Sahnesi Yayınlandı!

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinden Başrol Oyuncusu Ayrıldı! Cengiz Topel'in Cenaze Sahnesi Yayınlandı!

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Şehit pilot Cengiz Topel'in cenaze sahnesi görüntülendi. Üstelik Kemal Uçar'a oynadığı rol için teşekkürler edildi. Dizideki bu ayrılık daha çok konuşulacak. TRT 1 dizisinde yaşananlar gözler önüne serildi. Peki Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölümünde neler yaşanıyor?

TRT 1 dizisi Kıbrıs Zafere Doğru'da önemli bir ayrılık gerçekleşti. Tarihin gerçeklerine kısmen ışık tutan dizide önemli bir sahne canlandırılıyor. Kemal Uçar'ın hayat verdiği karakter Yüzbaşı Cengiz Topel'in cenaze sahnesi büyük ses getirdi. Dizinin 14. bölüm fragmanında önemli gelişmeler yaşanacak. Seyirciler, bu zorlu anları gözleri yaşlı şekilde seyredecek. 1964 yılında hayatını kaybeden şehit pilotun dizideki hali görenleri ağlatacak.

Kemal Uçar Diziden Ayrıldı

Sevilen yapımdan ayrılan Kemal Uçar, farklı projelerle ekran karşısına dönmeyi planlıyor. Ünlü ismin bu ayrılık sonrası seyircilerden bolca mesaj aldığı tespit edildiği TRT 1'deki dizide karakteri en iyi şekilde canlandırdığı ifade ediliyor. Bu nedenle oyuncunun yakında yeni projelerle adından söz ettireceği haberi geldi.

Cengiz Topel Sahnesi Yürekleri Burktu

Cengiz Topel'in şehit olma sahnesinin hemen ardından yeni bölümde cenaze sahnesi de büyük ses getirecek. Ankaralı'nın intikam için yemin etmesi ve daha pek çok etkileyici sahne seyircilerle buluşacak. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi, yeni sezonunda heyecanlı hikayelerle gündeme gelmeye devam ediyor.