Kenan Işık'ın Eşinden Üzücü Açıklama Geldi! Hayranları Sağlık Durumu Hakkında Detayları Bekliyor!

Kenan Işık'ın Eşinden Üzücü Açıklama Geldi! Hayranları Sağlık Durumu Hakkında Detayları Bekliyor!

Kenan Işık'ın 2014 yılındaki kazadan sonra yoğun bakımda kalması hayranlarını üzüyordu. Hakkında öldü haberleri dahi çıktı. Hayatını kaybettiğine yönelik açıklamalar büyük ses getirdi. Peki ya eşi Beril Işık neler söyledi? Şok eden açıklama ile birlikte güncel detaylar aktarıldı.

Kenan Işık, oynadığı dizi, film ve sunduğu programlar ile adından söz ettirmekteydi. 2014 yılında geçirdiği kaza ile yoğun bakıma alınmıştı. Tedavisi bir süredir devam etse de kendisinin uyanmadığı belirtiliyor. Ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili bir süredir açıklama yapılmadığı biliniyor. Dolayısıyla kendisini sevenler güncel haberleri öğrenmek istedi.

Hakkında Öldü Haberleri Çıktı!

Kenan Işık için öldü haberlerinin çıkması şok etkisi yarattı. Başarılı sunucunun hayatını kaybettiğine yönelik iddialar gerçek miydi? Eşi Beril Işık'tan yeni açıklama geldi ve pek çok kişi bu haberle rahatladı.

Eşinden Şok Açıklama!

Kenan Işık'ın öldüğüne yönelik haberler yalanlandı. Bizzat eşinin yaptığı açıklama doğrultusunda sağlık durumuyla ilgili herhangi bir değişimin olmadığı vurgulandı. Dolayısıyla meraklı bekleyiş sürüyor. Oyuncu ile ilgili başka hangi detaylara yer verilecek henüz bilinmemekte. Ancak hayranları sağlık durumunun olumlu yönde seyretmesi için dualarını esirgemiyor. Dileriz ki usta isim artık sağlığına kavuşur ve daha iyi olur.