Kemal Sunal'ın Partneri Bahar Öztan Hastalandı!

Kemal Sunal'ın Partneri Bahar Öztan Hastalandı!

Yeşilçam'ın güzellerinden ve Kemal Sunal ile aynı filmde oynamış olan Bahar Öztan'dan gelen haber üzdü. Ünlü oyuncunun yakalandığı hastalığı duyanlar şok oldu. Peki daha önce de sağlık sorunları yaşayan Bahar Öztan'ın şu an için sağlığı ne durumda? Gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı...

Kemal Sunal ile birlikte filmde oynamış olan ünlü Yeşilçam oyuncusundan üzücü haber geldi. Bahar Öztan'ın tekrardan kanser olduğu açıklandı. Ünlü oyuncunun daha önce de bu hastalığa yakalandığı belirtiliyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Ünlü isim hakkında neler biliyoruz? Gündeme bomba gibi düşen bu haberle beraber sağlık durumu hakkında da bilgi vereceğiz. Oyuncunun içerisinde bulunduğu durum herkesi heyecanlandırdı.
Kolon Kanserine Yakalandı!
Bahar Öztan, kolon kanserine yakalandı ve bu durum dikkat çekti. Pek çok kişinin merak ettiği gelişmeye bakacak olursak daha önce de 3 defa bu hastalığa yakalanmıştı. Ancak kendisi daima dik duruşu ve güçlü olması ile bilindiği için bu hastalığın da üstesinden gelmesi bekleniyor. Kendisi de güçlü yanına değinmiş ve daha önce başına gelen pek çok olaydan sıyrıldığını belirtmişti. Yaptığı açıklamada ‘’Hiç kimsenin kaldıramayacağını büyük bir rahatsızlık ile tekrardan 4. Kez mücadele etmeye başladım. Güçlü bir kadınım. Daha da güçleneceğim. Sevenlerim ve sevdiklerimin desteği ve duaları ile tekrardan bu hastalığı yeneceğim. Bugünlere sevdiklerim ve sevenlerim sayesinde geldim’’  sözlerine yer vermişti.
Sosyal Medyada Destek Gördü!
Öte yandan güzel ve usta oyuncunun sosyal medyada büyük destek gördüğünü belirtelim. Kendisine sunulan destekle beraber daha da motive olduğu belirtiliyor.