Kadir İnanır Taburcu Oldu mu? Sağlık Durumu Merak Edilen Kadir İnanır Hakkında Son Dakika Gelişmesi!

Kadir İnanır Taburcu Oldu mu? Sağlık Durumu Merak Edilen Kadir İnanır Hakkında Son Dakika Gelişmesi!

Kadir İnanır'ın hastanedeki tedavisiyle beraber sağlık durumu merak edilmekteydi. Ünlü oyuncunun hızlı şekilde hastaneye kaldırılması hayranlarını üzmüştü. Pek çok kişi hastaneye akın etmiş ve oyuncunun durumunu sormuştu. Rektörlükten gelen açıklamayla beraber Kadir İnanır hakkında bilgi verildi. Kadir İnanır'ın sağlığı nasıl? Taburcu olacak mı?

Kadir İnanır, bir süre önce Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Sağlık durumu nedeniyle 72 yaşındaki oyuncunun tedavi altına alındığı belirtiliyordu. Yeşilçam'ın usta isimlerinden olan Kadir İnanır, hastanedeki tedavisinden sonra üniversite hastanesinin rektörü tarafından bir bilgilendirme mesaj yayınlandı. Sağlık durumunun nasıl olduğu merak edilmekteydi. Hayranları, gelen açıklama ile derin bir nefes aldı. Peki Kadir İnanır taburcu oldu mu? Kadir İnanır sağlığı ne durumda?

Kadir İnanır'ın Sağlığı İyi!

Rektörden gelen açıklamaya göre Kadir İnanır'ın tedavisi başarılı geçti. 21 Kasım Pazar günü yapılan ameliyat olumluydu. Üstelik bu ameliyatla beraber çeşitli kontrollerin yapılması maksadıyla yoğun bakım ünitesine alındığı da belirtildi. Sağlığına dair herhangi bir olumsuz gelişmenin yaşanmadığını ekleyelim. Hal böyle iken hayranları büyük bir sevinç yaşadı. Kadir İnanır'ın Türk sinema sektörünün öncülerinden ve yaşayan efsanelerinden biri olduğu sık sık belirtilmekte

Kadir İnanır Taburcu Olacak mı?

Usta oyuncunun bir süre daha hastanede kaldıktan sonra taburcu olması bekleniyor. Şimdilik kontrolleri yapılmakta ve sağlığında gidişat izlenmektedir. Instagram üzerinden paylaşılan bilgi mesajı neticesinde de hakkında güncel gelişmelere sahip olduk. Kadir İnanır'ın sağlığıyla ilgili yeni bilgilendirmelere ulaşmak için internet sitemizi takip edebilirsiniz.