JEEP Renegade Sıfır Otomobilde İndirim Uygulandı! JEEP Renegade Güncel Fiyat Listesi..

JEEP Renegade Sıfır Otomobilde İndirim Uygulandı! JEEP Renegade Güncel Fiyat Listesi..

2021 Kasım ayında araçlara büyük zam geldi. Ancak bazı otomobil üreticileri indirim yapmayı tercih etti. Eğer sizler de sıfır 2021 model otomobil satın almak istiyorsanız mevcut araç indirimlerini inceleyebilirsiniz. Uygun kredi koşulları da sağlanıyor. Peki hangi otomobil şirketleri araçlarda indirim yaptı?

Pek çok otomobil üreticisinin Kasım ayında 2021 model araçlara zam uyguladığını belirtmiştik. Bu araçlar genel olarak ülkemizde sık kullanılan markalardandı. Bu nedenle Kasım ayında uygulanan zamlar büyük ses getirdi. Ancak bazı otomobil üreticileri ise indirim yaparak kampanya ile araç satışını teşvik ediyor. JEEP, Kasım ayı kampanyası sayesinde pek çok müşterisine uygun fiyattan otomobil satacak. Üstelik kredi imkanı da sağlanıyor.

JEEP'den Yeni Otomobil Kampanyası

JEEP Renegede satışlarında 20 bin TL indirim uygulanacak. 150 bin TL'lik krediye kadar 24 aylık vade seçeneği ve %1,49 faiz oranı ile satılacak. Bayiler üzerinden daha detaylı bilgi edinilebilecek.

Kasım Ayı Boyunca Geçerli

JEEP'in Renegade modellerindeki bu indirimin ve kredi şartlarının 1-31 Kasım tarihleri arasında geçerli olacağını belirtelim. Kasım ayında pek çok araca zam yapılsa da JEEP indirimle gündeme geldi. Sıfır otomobil sahibi olmak istiyorsanız sizler de 2021 model sıfır Renegade modellerine göz atabilirsiniz. Yüksek vade ve düşük faiz oranlarıyla kredi çekmek mümkün hale geldi.