İsmail Hacıoğlu'ndan Üzücü Haber Geldi! İsmail Hacıoğlu Sette Herkesi Korkuttu!

İsmail Hacıoğlu'ndan Üzücü Haber Geldi! İsmail Hacıoğlu Sette Herkesi Korkuttu!

49 filmi çekimlerinde ilginç anlar meydana geldi. Öyle ki İsmail Hacıoğlu'nun yüzünde patlayan fünye korku dolu anlar yaşattı. Peki ünlü oyuncunun sağlık durumu nasıl? Yüzünde oluşan yaralarla birlikte hemen tedavi altına alındı. İlk müdahale sete gelen ambulans tarafından gerçekleşti.

49 filmi çekimlerinde korkutan anlar yaşandı. İsmail Hacıoğlu'nun yüzünde fünye patlaması herkesi üzdü. Beklenenden erken patlayan fünye, İsmail Hacıoğlu'nun yüzüne geldi. Bu gelişme sonrasında ünlü oyuncuya ilk müdahale erkenden yapıldı. Ambulans kenarında tedavi gören oyuncunun sağlık durumu merak ediliyor.

Kaza Ucuz Atlatıldı!

Öte yandan ünlü ismin başına gelen bu kaza ile birlikte ucuz atlatıldığı vurgulandı. Daha kötü bir patlama olması durumunda oyuncunun çok daha ciddi sıkıntılarla uğraşabileceği belirtildi. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Şimdilik oyuncunun sağlık durumuyla ilgili olumsuz bir haber iletilmiş değil.

Yüzünde Yaralar Oluştu!

Oyuncunun yüzünde bulunan yaraların dışında herhangi bir sıkıntı olmadığı belirtildi. Yaraların da tedavi edildiği ve herhangi bir sıkıntının kalmadığı vurgulanıyor. Film çekimlerine ara mı verilecek yoksa devam mı edecek onu zamanla öğreneceğiz gibi duruyor.