Instagram Twıtch Ve Youtube'a Rakip Olmaya Geliyor!

Instagram Twıtch Ve Youtube'a Rakip Olmaya Geliyor!

Instagram'ın aldığı kararla birlikte yayıncılık özellikleri daha da gelişmiş hale gelecek. Twitch ve Youtube, bu konuda ne yapacak merak edildi. Artık uygulamalar arasındaki rekabetin daha da artması bekleniyor. Söz konusu gelişmeler ve dahası haberimizde yer aldı. Instagram nasıl bir özellik ile karşımıza çıkacak?

Instagram, son zamanlarda yaptığı yenilikler ile dikkatleri üzerine çekiyor. Şirket, aldığı bir karar ile önemli bir hamle yaptı. Canlı yayın sektörüne atılmaya oldukça istekli olduğunu vurguladı. Bunu ise yaptığı bir güncelleme ile kanıtladı. Twitch ve Youtube'a önemli bir rakibin geldiğini belirtelim. Mobilden yapılan yayınlarda Instagram ve TikTok'un farkını görmekteyiz. Şimdi ise masaüstü yayınlanırken devrim niteliğinde bir hamle ortaya çıktı.

Instagram'da Masaüstü Yayınları Başlıyor!

Artık Instagram'da masaüstü üzerinden yayın açabileceksiniz. Bu gelişme ile birlikte pek çok kişinin yayın açmaya hevesli olduğu belirtildi. Normalde yalnızca mobil üzerinden yayın açılmaktaydı. Dolayısıyla milyonlarca aktif kullanıcıya sahip olan uygulamadaki bu karar dikkatleri üzerine çekti.

30 FPS 720P Yayınlar Başlıyor!

Uygulamada şimdilik 720P yayınların yapılacağı ve 30 FPS ayarında olacağı belirtildi. Ancak zaman içerisinde çok daha gelişmiş yayın seçenekleri kullanıma açılacak. Bakalım Twitch ve Youtube, bu özellikten ne kadar etkilenecek? Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.