İlker Ayrık Fox TV'de Program Sunacak! Kazanan Restoran Yarışması Başlıyor!

İlker Ayrık Fox TV'de Program Sunacak! Kazanan Restoran Yarışması Başlıyor!

İlker Ayrık, Fox TV'de yeni bir program sunmaya başlayacak. Ünlü ismin sunacağı programa ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Kazanan Restoran isimli programın konusu ve yayın tarihi öğrenildi. İşte pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel gelişmeler ve dahası haberimizde...

İlker Ayrık, önemli bir program ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Daha önce de program sunuculuğu yapmış olan ünlü isim, bu sefer çok daha farklı bir proje ile izleyicilerin dikkatini çekecek. Fox TV'de yayınlanacak programa ilişkin merak edilenler yanıt buluyor. Öte yandan İlker Ayrık'ın programına dair bilinmeyenleri açıklıyoruz. Ne zaman başlayacağı da belli oldu.

Kazanan Restoran Başlıyor!

Restoran sahibi olmak isteyenlerin yarışacağı programda pek çok kişi yemek pişirerek sınavı geçmeye çalışacak. Öte yandan başarılı olanların büyük ödülü alacağı belirtiliyor. Ödülün ne kadar olduğu ise ortaya çıktı. Tamı tamına 500 bin TL'lik ödül verilecek ve restoran sahibi olması sağlanacak.

28 Temmuz'da Yayınlanacak!

İlker Ayrık'ın programı 28 Temmuz'da ilk bölümü ile ekrana gelecek. Dolayısıyla oldukça az bir sürenin kaldığı belirtiliyor. Sevilen ismin sunacağı program reytinglerde avantajlı başlayabilir. Çünkü kendisi daha önce oldukça tutulan programlar yapmıştı. Güncel detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.