İbrahim Tatlıses'in Servetine Haciz Geldi! Devlete 120 Milyon TL Borcu varmış!

İbrahim Tatlıses'in Servetine Haciz Geldi! Devlete 120 Milyon TL Borcu varmış!

İbrahim Tatlıses'in milyonlarca TL borcu olduğu ortaya çıktı. Üstelik sanatçı dostu Şivan Perwer ile de mahkemelik olmuş. Peki ya bu borç nasıl ödenecek? Ünlü sanatçının ortaya çıkan defterleri büyük ses getirecek. İddialar doğrultusunda güncel gelişmelere yer vereceğiz.

İbrahim Tatlıses ile ilgili son zamanlarda dikkat çeken bazı iddialara yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmelere bir yenisi daha eklenecek. Öyle ki bu sefer gelişmelerin sonu yok gibi gözüküyor. Ünlü sanatçının devlete 120 milyon TL borcu olduğu iddia edildi. Kendisi gibi sanatçı Şivan Perwer'e de borcu olduğu ve hatta icra ile uğraştığı da gelen iddialar arasında. Peki İbrahim Tatlıses bu konu hakkında nasıl bir açıklama yaptı?

Şivan Perwer'e de Borcu Var!

İbrahim Tatlıses'in icralık olduğu ve eski dostu Şivan Perwer'e de borcunun olduğu iddia edildi. Bu gelişmeden sonra yaşanacaklar gözler önüne serilecek. Devlete olan 120 milyon TL'lik borcun nasıl ödeneceği ise düşünülüyor. Onur Akay'ın sosyal medya açıklaması herkesi şaşırtacak.

Onur Akay Açıkladı!

Onur Akay, yaptığı açıklamada “Birçok alanda yatırımı olan ve çoğunda büyük zararlar eden İbrahim Tatlıses’in ayrıca şirketlerinin, kebap salonlarının elektrik, doğalgaza da borçları bulunuyor. Yani devlete 120 milyon TL borcu olduğunu öğrendim. Bu borçları yüzünden tüm mal varlıklarına haciz konulan Tatlıses’in, Kürt kökenli sanatçı Şivan Perwer’le de mahkemelik olduğunu da öğrendim. Perwer, 2014 yılında İbrahim Tatlıses’e karşı açtığı telif davasını kazanmış. Ancak telif davasını kazanmasına rağmen Perwer’e, İbrahim Bey tarafından hiç bir ödeme yapılmamış. Bunun üzerine de Şivan Perwer’in avukatları da İbrahim Tatlıses’i icraya vermiş.” ifadesine yer verdi.