Hollywood Yıldızı Uyuşturucu Kaçakçısı mı Çıktı? Hollywood'da Resmen Deprem Oldu!

Hollywood Yıldızı Uyuşturucu Kaçakçısı mı Çıktı? Hollywood'da Resmen Deprem Oldu!

Hollywood'un güzel kadınlarından Cameron Diaz, öyle bir açıklama ile gündeme geldi ki herkes şok oldu. Yıldız oyuncu, daha önce Fas'a çok farklı amaçlar için yolculuk yaptığını itiraf etti. Bu itirafı sonrasında hayranlarından tepki de gördü. İşte ünlü ismin açıklamaları...

Hollywood'un sevilen ismi güzel oyuncu Cameron Diaz, yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Oyunculuk kariyerinden önce yaptığı işlere değinirken Fas'ta neler yaşadığını anlattı. Uyuşturucu kaçakçılığı yaptığını itiraf etmesi ise bomba etkisi yarattı. Peki ya tüm bunlar nasıl yaşandı. Kendisi, kandırıldığını ifade ediyor. Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız.

Kıyafet Diye Uyuşturucu Vermişler!

Cameron Diaz, Fas'ta iş bulmak isterken çok farklı bir teklif almış. Mecburen bu teklifi de kabul etmiş. Pek çok kişinin tahmin edemeyeceği şekilde kendisine verilen valizlerin Fas'a götürülmesi istenmiş. İçerisinde kıyafet olduğu söylense de sonradan uyuşturucu olduğu ortaya çıkmış.

İstemeden Yaptı!

Öte yandan Hollywood yıldızı, bunu istemeden yaptığını belirtti. Kıyafetlerin içerisinde böyle bir şey olduğunu bilmediğini ifade etti. Hayranları ise kendisinin anlattıklarına çok şaşırdı. Gündemde yerini alan bu gelişmeyle birlikte Cameron Diaz'ın yakın zamanda beyaz perdeye döneceğinin müjdesi de verildi.