Hande Erçel'in Olay Görüntüleri Ortaya Çıktı! Kerem Bürsin ve Hayranları Şok Oldu!

Hande Erçel'in Olay Görüntüleri Ortaya Çıktı! Kerem Bürsin ve Hayranları Şok Oldu!

Sen Çal Kapımı dizi oyuncusu Hande Erçel'in eski görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntüleri izleyen hayranları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hande Erçel resmen dans show yaptı. İzleyen gözlerini alamayıp bir daha izledi.

Sen çal kapımı dizisinin final yapmasının ardından Hande Erçel tatile giderek dinlenme fırsatı da bulmuş oldu. Yetenekli oyuncu Hande Erçel aynı dizide tanışıp aşk yaşamaya başladı Kerem Bürsin ile sosyal medya paylaşımları ile en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından kendisine zaman ayıran yetenekli oyuncu Hande Erçel böylelikle dinlenme zamanı da buldu. Tatile giderek oradan fotoğraf paylaşan Hande Erçel takipçilerinin beğenisini kazandı. Yaptığı paylaşımlar ile neredeyse her gün gündeme gelen Hande Erçel, Kerem Bürsin ile olan ilişkisinden dolayı da en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Aynı dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel sosyal medya paylaşımları ile de ön plana çıkıyor.

Hande Erçel’in eski haliyle yeni hali kıyaslanıyor!

Eski yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen Hande Erçel’in dans görüntüleri de bir o kadar olay oldu. Yetenekli oyuncu Hande Erçel’in Çılgın Dershane isimli dizide dans ettiğine dair görüntüler gündeme geldi. Dans görüntülerinin ardından Hande Erçel’in eski halini gören kişiler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Yetenekli oyuncunun yıllar önce Çılgın Dershane Üniversitede isimli dizide dans ettiğine dair görüntüler gündeme geldi. Hatta oyuncunun dizide Meryem karakterine hayat verdiği de biliniyor.

Güzel oyuncu Hande Erçel’in Çılgın Dershane Üniversitede isimli dizide dans ettiğine dair görüntüler hayranlarını da şaşkına çevirirken magazin gündemine de bomba gibi düştü. Yetenekli oyuncu Hande Erçel’in eski halini görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Bunun ardından Hande Erçel, 2013 yılında Çalıkuşu isimli dizide de rol aldı. Hande Erçel, Çalıkuşu isimli dizide de Zahide isimli karaktere hayat verdi. Çalıkuşu isimli dizideki görüntüleri yayınlanan Hande Erçel’in büyük değişimi ise gözlerden kaçmadı.