Hande Erçel ve Serenay Sarıkaya Arasında Soğuk Savaş Başladı! Serenay Sarıkaya Ezip Geçti!

Hande Erçel ve Serenay Sarıkaya Arasında Soğuk Savaş Başladı! Serenay Sarıkaya Ezip Geçti!

Hande Erçel ve Seranay Sarıkaya savaşı başladı. Geçtiğimiz günlerde aralarında sosyal medya paylaşımlarıyla birbirleriyle yarıştı. Şimdi ise ikili arasında soğuk savaşlar başladı. Serenay Sarıkaya şimdiden Hande Erçel'i ezip geçti.

Son zamanlarda en çok gündemde olan isimlerden birisi Hande Erçel ve Serenay Sarıkaya oldu. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya yaptığı paylaşım ile Hande Erçel’i geride bıraktı. Bir kez daha kraliçe olduğunu ispat eden Serenay Sarıkaya, sosyal medyayı adeta yıktı. Kısa sürede binlerce beğeni alan yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya, magazin dünyasının gündemine de oturdu.

Serenay Sarıkaya Gündeme Geri Geldi!

Uzun süreyi aşkındır ekranlara gelmeyen Serenay Sarıkaya, Şahmeran isimli bir proje ile anlaştığını duyurdu. Sosyal medyada da çok özlenen Serenay Sarıkaya bomba gibi bir giriş yaptı. Yetenekli oyuncunun yaptığı son paylaşım ise herkesi şaşkına çevirdi. Birçok kişi tarafından sevilerek takip edilen Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabına yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Lüks bir markanın reklam yüzü olduğunu açıklayan Sarıkaya, yaptığı bir paylaşım ile milyonları kendine hayran bıraktı. Hatta o paylaşımlara bir yenisini daha ekleyen güzel oyuncu Hande Erçel’i de geride bıraktı.

Sarıkaya, Erçel ile kıyaslandı!

Güzelliği ile milyonlarca kişinin kalbini çalan Serenay Sarıkaya, kısa sürede paylaştığı fotoğrafta binlerce yorum ve beğeni aldı. Hatta birçok ünlü isimden de yorum alan Serenay Sarıkaya, güzelliği ile adeta büyüledi. Hayranları ise Serenay Sarıkaya'nın Hande Erçel’i tahtından ettiğini dile getirdi. Kerem Bursin'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın ise Hande Erçel ile kıyaslanması çoğu kişiyi rahatsız etti. Milyonlarca takipçisi olan Serenay Sarıkaya'nın yaptığı paylaşım ise kısa sürede birçok beğeni alarak sosyal medyayı salladı. Yetenekli oyuncuya övgü dolu yorumlar ise arka arkaya geldi. Ayrıca beyaz elbise ve eldiveni ile çok beğenilen Serenay Sarıkaya, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.