Hande Erçel, Hande Erçel Yapan Bakın Kimmiş? Kimden Destek Almış ve Nasıl Bu Hale Gelmiş! Yuh Artık...

Hande Erçel, Hande Erçel Yapan Bakın Kimmiş? Kimden Destek Almış ve Nasıl Bu Hale Gelmiş! Yuh Artık...

Hande Erçel gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Hande Erçel'in bilinmeyen asıl hikayesi ortaya çıktı. Bakın nerelerden nerelere nasıl ve hangi şartlarda gelmiş. Duyunca çok şaşıracaksınız.

Türkiye'nin en popüler kadın oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Büyük başarılara imza atan Hande Erçel Türkiye'nin en popüler kadın oyuncusu olan Fahriye Evcen'i de geride bıraktı. İşte Hande Erçel’e dair tüm detaylar haberin devamında...

Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte kariyer merdivenini tırmanan Hande Erçel, çok büyük bir kitleye hitap etmeyi başardı. Türkiye'nin en popüler kadın oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel, Fahriye Evcen'i bile geride bırakmayı başardı. Son birkaç aydır Kerem Bursin ile gündeme gelen Hande Erçel’in keşfedilme hikayesi ise herkesi şaşkına çevirdi.

Hande Erçel’in keşfedilme hikayesi!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dünyaya gelen Hande Erçel keşfedilme hikayesi ile hayranlarını şaşırttı. 15 yaşında Kartal'da bir AVM'de düzenlenen güzellik yarışmasına katılan oyuncu birinci seçildi. Yoluna manken olarak devam etme kararı alan Hande Erçel daha sonra Beylikdüzü'nde gerçekleşen güzellik yarışmasına katılarak birinci seçildi. Bu yarışmanın ardından Bakü’de Türkiye'nin temsilcisi olarak Dünya Medeniyetler Kraliçesi yarışmasında da ikincilik elde etti.

18 yaşındayken televizyonla tanışan Hande Erçel, tam da bu esnada keşfedildi. Magazin programında sunuculuk yaparak yapımcıların odak noktası oldu. Ardından istediği yüz hatlarına sahip olmak için çok sayıda estetik yaptıran Hande Erçel, bu defa magazin gündeminde en çok konuşulan isimler arasına girdi.

Çalıkuşu ve Çılgın Dershane dizileri ile birlikte sektöre giriş yaparak kariyer hedefine odaklandı. Kanal D'de izleyici ile buluşan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterine hayat verdi. Bunun ardından 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat Uzun Sarsılmaz karakteri ile ekranlara geldi. 2020 yılında ise Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisinde Eda Yıldız karakteri ile tanındı.