Hande Erçel Aleyhine Yapılan Yanlış Haber Ortalığı Fena Karıştırdı! Hande Erçel Nasıl Bir Tepki Verdi?

Hande Erçel Aleyhine Yapılan Yanlış Haber Ortalığı Fena Karıştırdı! Hande Erçel Nasıl Bir Tepki Verdi?

Geçtiğimiz günde yabancı bir dergide Hande Erçel dünyanın en güzel yüzü seçildiğini açıkladı. Sosyal medyada patlama yaşanmıştı. Dergi yapmış olduğu açıklamada bir yanlışlık olduğunu dile getirdi. Bunun üzerine Hande Erçel'in tepkisi gecikmedi.

2021 yılının en güzel yüzü seçilen Hande Erçel, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. 30 Kasım tarihinde bu unvana ulaşacak olan Hande Erçel ile ilgili yapılan yanlış haberlerle gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları...

Ortalık Resmen Karıştı!

Yetenekli oyuncu Hande Erçel ile ilgili yapılan yanlış haber herkesi şaşkına çevirdi. Hande Erçel’in 2021 yılının en güzel yüzü seçildiğine dair bir haber yapılmıştı. Ayrıca bu haberlerin basında yer almasının ardından yetenekli oyuncu sosyal medyadan da büyük ilgi gördü. Alınan bilgiler neticesinde bu unvanın 30 Kasım tarihinde sahibine ulaşacağı ortaya çıktı. İngiliz bir dergi tarafından yayınlanan haber ortalığı resmen karıştırdı.

Hande Erçel hakkında çıkan haber belli oldu

Dergi 2021 yılında bu unvanın Hande Erçel’e verildiğini açıklandı. Bu açıklamanın ardından derginin haberinde de yanlışlık olduğuna saptanması ile birlikte ortalıkta bir hayli karıştı. Çünkü yılın en güzel listesi isimli projenin 30 Kasım tarihinde belli olacağı söyleniyor. Yanlış bilginin ardından sosyal medyada bir hale karışırken İngiliz dergisinin Hande Erçel, en güzel kadın ilan ettiğine dair haberlerle gündeme geldi. Yapılan haberler Türkiye'de magazin dünyasının bu şekilde yansıdı. Fakat Hande Erçel’in sadece bir projede en güzel kadınlar listesine giren 100 adaydan bir tanesi olduğu ortaya çıktı.

Bu yıl en güzel yüzler isimli çekişmenin sonucu ise Kasım ayının sonunda belli olacak. Hayranlarının onayı ile belirlenen ilk 100'e giren yüzler arasında da Hande Erçel yer alıyor. Hande Erçel dışında Çağatay Ulusoy, Akın Akınözü, Barış Murat Yağcı da listede yer alıyor. Ayrıca Hande Erçel’in uluslararası rakipleri arasında da güçlü isimler bulunuyor.