Günlük Burç Yorumları! Boğa Burcu Aşka Kapılarını Açıyor mu?

Günlük Burç Yorumları! Boğa Burcu Aşka Kapılarını Açıyor mu?

20 Ekim tarihinde Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak Kova ve Balık burcu yorumlaej açıklandı.

Koç Burcu: 20 Ekim tarihinde Mars-Pluto açısı ile bastırdığınız duygularınız ortaya çıkacak. Ne hissettiğinizi ifade ederken sakince bir yaklaşım sergileyin. Partnerinizle güzel vakit geçirip ona sürprizler yapmanın tak vakti.

Aslan Burcu: 20 Ekim tarihinde dolunay sizi çok mücadeleci yapacak. Fark etmediğiniz bir fırsatı yakalarsanız herşey mükemmel olacak. Bir partnere sahipseniz romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Eğer hayatınızda kimse yoksa ilk görüşte aşık olacaksınız.

Yay Burcu: Siz her zaman iyimser bir burçsunuz. Bir ilişkide bastırılmış duygularınız ön okana çıkacak. Bunun ardından ilişkinizde büyük bir kararsızlık sizi bırakmıyor.

Boğa Burcu: Dolunay burcu sizi çok etkileyecektir. 20 Ekim günü astral geçişlerde durum normalden daha iyi olacak. Hayatınızda sakin kalarak ilişkinize odaklanmanın tam vakti.

Başak Burcu: Dolunay ile yakınınızdaki bir dikeni temsil ederek seçim yapma aşamasına geleceksiniz. Ayrıca kendinizle o kişi arasına mesafe koymakta asla geri durmayın. Zorluklara rağmen ayakta kalmayı başaracaksınız. Partnerinizi haksız yere suçlamaktan da kaçının.

Oğlak Burcu: Dolunay sizi duygusal anlamda yakalayacak. Kişisel yaşamda bazı şeyleri düzeltmeyi amaçlıyorsunuz. Hayal kırıklığı ve korku hissiyatı ile yaşamama kararı aldınız. Partnerinizle uzlaşma yoluna gitmelisiniz.

İkizler Burcu: Dostluk ilişkinizde hissiyatınız doruk noktasına ulaşabilir. Koç burcundaki Dolunay ile birlikte bir şeyleri değiştirmeyi hedeflediniz. Eğer hayatınızda kimse yoksa karsiniza çıkan fırsatı kaçırmayın.

Terazi Burcu: Koç burcundaki Dolunay ile birlikte hayal kırıklıkları yaşayacaksınız. Ama daha çok mantık çerçevesinde düşünmeniz öneriliyor. Doğru şekilde hareket ettiğinizde herşey yoluna girecektir. Hayatınızda kimse yoksa kendinize şans verip aşkın kapılarını açmaya özen gösterin.

Kova Burcu: Koç burcundaki Dolunay ile iş hayatınız bir hayli etkilenecektir. Mars-Pluto ile olan uyumsuzluk sizin duygularınızı etkileme aşamasında. Çaresizlik, hayal kırıklığı yaşayarak yanlış kararlar vermeyin.

Yengeç Burcu: Koç burcundaki Dolunay ve Mars-Plüton uyumsuzluk normal hayatınızı etkileyecektir. Olaylara aşırı tepki vermekten vazgeçin. Eğer hayatınızda biri yoksa yakın zamanda ruh ikizinizi bulacak ve mutku bir aşka yelken açacaksınız.

Akrep Burcu: Koç burcundaki Dolunay, iş hayatınızda etkili olacak. Kendinizi ihmal etmemenin farkına varıp hayatı dengeli yaşamaya çalışın. Yalnız siz biri ile iletişim kurma konusunda da sorun yaşıyorsunuz.

Balık Burcu: Koç burcundaki Dolunay ile birlikte hayatinzjsa yeni bir dönem başlıyor. Şimdiden gelecek planları yaparak kariyerinize odaklandığınız açıkça ortada. Eğer hayatınızda biri varsa inatçı olmaniz çatışmaya sebebiyet verebilir.