Google TİNDER Uygulamasına Büyük Darbe Yapabilir! Tinder Uygulaması Google'den Silinecek mi?

Google TİNDER Uygulamasına Büyük Darbe Yapabilir! Tinder Uygulaması Google'den Silinecek mi?

Google ve Tinder arasındaki problem gittikçe artmakta. Komisyon üzerinden süren tartışmayla birlikte Play Store'dan uygulamanın kaldırılması gündeme geldi. Google, Play Store'da önemli bir düzenlemeye imza atabilir. İşte Tinder kullanıcılarını üzecek o haber...

Popüler arkadaşlık uygulaması Tinder'ı kullananlara üzücü haber yakında verilebilir. Google'ın Tinder'ı Play Store'dan kaldırması bekleniyor. Şirket, bunun için izin istedi. Eğer izin verilir ise Google Play Store kullanıcıları Tinder'ı kullanamayacak. Android kanadında yaşanan bu gelişme büyük ses getirdi.

Google Uygulamayı İstemiyor!

Google, yaptığı açıklamada Tinder'ın bağlı olduğu Match Group'un kendine özel ödeme yöntemi kullanması ve Google'a komisyon vermemesini neden olarak gösterdi. Öte yandan şirket de Google'ın fahiş oranda komisyon aldığını belirtiyor. Dolayısıyla iki şirket arasında yaşanan gerilim büyük ses getirdi.

Sorun Nasıl Çözülecek?

Öte yandan Match Group ve Google arasındaki problemin nasıl çözüleceği merak konusu haline geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yakında ortaya çıkacak. Daha önce benzer bir sorun Epic Games ve Apple arasında da yaşanmıştı. Davanın hala sürdüğü biliniyor. Bakalım nasıl bir gelişme meydana gelecek hep birlikte göreceğiz.