Gerçeğin Peşinde Şok Gelişme Yıldız Karataş Altınlarına Kavuşabilecek Mi?

Gerçeğin Peşinde Şok Gelişme Yıldız Karataş Altınlarına Kavuşabilecek Mi?

Serap Paköz Gerçeğin Peşinde programında kızı Yıldız Karataşın altınlarını alarak evden kaçtı. Son gelişmelere göre altınların bir kısmının durduğu açıklandı. Yıldız Karataş altınlarına kavuşabilecek mi?

Serap Paköz ‘ün Gerçeğin Peşinde programında çocuklarına Devlet tarafından el konulan ve altınlarıyla kaçırılan Yıldız ‘ın zihinsel engelli 17 yaşındaki kızı Kader Karataş ‘ın hikayesindeki ayrıntılar

Yusuf Karataş ile evli olan Yıldız Karataş, 3 yıl yasak ilişki yaşadığı ve iltifatlarından çok etkilendiğini belirttiği Erdal ’dan şikayetçi olduğunu belirtmişti. Serap Paköz Gerçeğin Peşinde programı seyircilerine şaşkınlık yarattı.

Kader Karataş ‘ı Erdal mı kaçırdı?  Yıldız ‘ın zihinsel engelli 17 yaşındaki kızı Kader Karataş’ ı ve altınlarını Erdal ‘ın kaçırdığını ileri süren Yıldız, Serap Paköz’ ün Gerçeğin Peşinde programına katıldı.

İddalara ve suçlamalara yanıt vermek için Serap Paköz ‘ le Gerçeğin Peşinde programına canlı yayına telefonla katılan suç kaydı bulunan, defalarca cezaevine girip çıkan Erdal iddiaları kabul etmedi ve hakkındaki suçlamaları reddetti. Yıldız ‘la 3 yıl sevgiliydik ve ben ilişkimizi bitirdikten sonra bana hisleri bitmedi. Zamanla bu hisleri saplantıya dönüştü bu yüzden bana iftira atıyor. Yıldız kızının ve altınlarının peşinde değil, benim peşimde dedi.

Geçtiğimiz yayında ; Kader ile ilişki yaşayacak kadar alçak bir insan değilim, ben sadece ona sahip çıktım demişti. Erdal ‘a , Kader Karataş ’a neden sahip çıktığını karakola götürmediğini soran Serap Paköz ‘i hayırseverlik ifadesi ve ters cevaplarıyla çileden çıkartan Erdal yine kayıplara karıştı.

Kader Karataş yetiştirme yurdunda babası Yusuf Bey ‘le görüştü. Erdal ‘ın beynini yıkadığını ve kandırdığını, 8 adet çeyrekle Ankara ‘ya kaçırdığını söyleyip babasından af dileyip pişmanlığını dile getirdi.

Ankara ‘daki evlerinde Erdal hakkındaki gerçekleri babası Yusuf Bey ‘e anlattı. Erdal ‘ın , Kader ‘e alkol verdiğini, ayrı odaya gittiğini mahkemeye ifade vereceğini ve şahitlik yapacağını belirtti.

Seyircinin geçtiğimiz yayınlarda tavırlarıyla ve konuşmalarıyla çileden çıktığı Yıldız’ ın Serap Paköz’ e  bugün yayında anlattıklarıyla bambaşka bir Yıldız görmüş oldu.

Yıldız; evliliğinin yanlış bir evlilik olduğundan bahsetti. Eşimle evlenmeseydim bunları belki yaşamayacaktım dedi. Anne sevgisinden mahrumdum, baba aşkıyla yaşarken dağ gibi babamı kaybettim, oğlumu 10 yıldır görmedim. Altınlarımdan daha değerli şeyleri kaybetmişim şimdi farkına varıyorum. Oğlumu görmeyi çok isterim deyip, Serap Paköz ‘den  “ oğlumu getirin bir sarılayım ” deyip gözyaşlarına boğuldu.