Gelinim Mutfakta Yarışmasından Ayrılan Söngül Karlı Herkesi İfşa Etti!

Gelinim Mutfakta Yarışmasından Ayrılan Söngül Karlı Herkesi İfşa Etti!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yarışmaları arasında yer alan Gelinim Mutfakta yarışmasına şoke edici bir gönderme geldi. Yarışmadan ayrılan Songül Karlı'nın yerine Safiye Soyman getirildi. Bunun ardından Songül Karlı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ise herkesi şaşkına çevirdi.

Gelinim Mutfakta yarışmasının ilk sunucusu Fatih Ürek olmuştu. Yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam eden yarışmada Fatih Ürek'in ardından Onur Büyüktopçu sunucu olarak kadroya kabul edildi. Seda Sayan ve Demet Akalın'ın sunuculuk yapmasının ardından Gelinim Mutfakta programında Songül Karlı büyük yankı uyandırdı.

Demet Akalın ağızları açık bıraktı

Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Demet Akalın programdan ayrıldıktan hemen sonra sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak kendisinin disiplinli bir kadın olduğunu söyledi. Ayrıca anlaştıkları şartlarda programın ilerlemediğini söyleyerek gündeme damga vurdu. Bunun ardından Gelinim Mutfakta yarışmasından ayrıldı. Demet Akalın'ın ardından ekranlara Songül Karlı geldi. Ünlü sunucu da ekranlarda çok kalmadı. Songül Karlı'nın ardından Safiye Soyman programın sunuculuğunu üstlendi.

Songül Karlı sessizliğini bozdu

Gelinim Mutfakta yarışmasından ayrılan Songül Karlı, artık hiçbir şeye şaşırmadığını dile getirdi. Her an her şeyin olacağını söyleyerek Gelinim Mutfakta yarışmasına gönderme yapmayı ihmal etmedi. Songül Karlı'nın bu açıklamasının ardından hayranları Safiye Soyman'ı beğendiklerini dile getirdi. Ünlü sunucunun daha iyi bir performans sergilediğini söyleyen Songül Karlı hayranları sosyal medyada tepkisini dile getirdi. Bunun ardından yapılan iddialara göre Gelinim Mutfakta programı artık her hafta farklı bir sunucu ile ekranlara gelecek. Bu iddiaların ise ne kadar doğru olduğu hâlâ tartışılırken, izleyiciler kanal ve yapım ekibinden resmi bir açıklama beklediklerini aktardı.