Gelinim Mutfakta Sunucusu Canlı Yayın Programı Terk Etti

Gelinim Mutfakta Sunucusu Canlı Yayın Programı Terk Etti

Gelinim Mutfakta programında yaşananlar şaşırttı. Yılmaz Morgül, sunuculuk yaparken bir anda üzücü bir hikaye anlattı. Programdakiler de bu duruma çok şaşırdı. Yarışmacılar tartışmayı bir kenara bırakıp ünlü ismi dinlemeye başladı. Peki Yılmaz Morgül'ün annesinin sağlık durumu nasıl?

Gelinim Mutfakta'da düzenli olarak sunucu değişimi oluyor. Bu haftanın sunucusu ise Yılmaz Morgül'dü. Ünlü ismin sunuculuk yaptığı esnada anlattığı hikaye herkesi üzdü. Yarışmanın formatına göre sunucular sürekli olarak değişmekte. Kanal D'de yayınlanan programı izleyenler gözyaşlarını tutamadı. Çünkü ortada acı bir hikaye vardı.

Yılmaz Morgül Annesinden Bahsetti

Annesinin yaşadıklarını anlatan Yılmaz Morgül, yatalak olduğu için hareket edemediğini belirtti. Onu görünce duygularına hakim olamadığını söyledi. Programı izleyenler ne diyeceğini bilemedi. Yarışmacılar arasında yaşanan tartışmadan sonra böyle bir detaya girmesi de dikkat çekti. İnsan ilişkilerinde ve özellikle de aileler arasındaki ilişkide dikkatli olunması gerektiği vurgusunu yaptı.

Programdakiler de Duygulandı!

Yarışmacılar, bu konuşmanın ardından daha az tartışmaya başladı ve program daha sakin ilerledi. Yılmaz Morgül'ün duygu dolu hikayesi daha önce başka bir program anlatıldı mı bilinmiyor. Ancak kendisi için oldukça zor zamanlar yaşandığı anlaşıldı. Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanıyor. Sabah kuşağı olduğu için büyük ilgi gören programı sizler de izleyebilirsiniz.