Gelinim Mutfakta Bu Elemenin Ardından Skandal Yaşandı! Sosyal Medya Fena Karıştı!

Gelinim Mutfakta Bu Elemenin Ardından Skandal Yaşandı! Sosyal Medya Fena Karıştı!

Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün hız kesmeden ekranlarda yer almaya devam ediyor. Haftanın son gününde kim birinci olacak, bu hafta hangi yarışmacı elenecek ve yerine kim dahil olacak en merak edilen isimler arasında yer aldı.

Gelinim Mutfakta yarışması bu sezon Demet Akalın`ın sunumuyla birlikte merak konusu olan her detay bir araya getirildi. Peki, Gelinim Mutfakta yarışmasında bu haftanın elenen gelini kim oldu, Gelinim mutfakta birinci kim oldu, kim kazandı, bilezikleri hangi gelin aldı?

Demet Akalın`ın sunumu ile Gelinim Mutfakta`da el lezzetlerini sergileyen yarışmacıları;

1. Aslıhan
2. Yaren
3. Yeşim
4. Büşra

Dört yarışmacı da hafta içi her gün en yüksek puanları kayınvalidelerden alarak Cuma günü alacakları puanlarla birlikte bileziklerin sahibi olabilmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Her gün çeyrek altın kazanan birinci yarışmacılar en çok çeyrek altın ve bilezikleri toplayarak elenmeden kalmak, sezonun birincisi olarak büyük ödülü alabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Gelinim Mutfakta Yarışmasından Kim Elendi?

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta 1 Ekim günü Ekranlarda yeni bölümü ile yer aldı. Gelinler ellerinden gelen her şeyi en iyisini yapmaya çalışarak bir hafta daha yarışmaya devam eden kişi olmak için en yüksek puanları alabilmek adına mücadele ettiler Fakat bir isim haftanın en düşük puanlarını alarak büyük ödüle veda etmek zorunda kaldı.

1 Ekim 2021 Bilezikleri Kim Aldı?

Gelinim Mutfakta yeni bölümüyle haftanın finalini ekranlara getirdi. Gelinler verdikleri mücadele sonucunda en yüksek puanı almaya başararak bileziğin sahibi oldu. Bu hafta bileziği alan isim kim oldu?