Fulya Umudun Olsun Programındaki 28 Yaşındaki Genç Avukat Cinayetinin Sır Perdesi Aralandı! Genç Avukatın Eşinden Şok İtiraflar!

Fulya Umudun Olsun Programındaki 28 Yaşındaki Genç Avukat Cinayetinin Sır Perdesi Aralandı! Genç Avukatın Eşinden Şok İtiraflar!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Fulya İle Umudun Olsun programı yayınlandığı günden bu yana iyi reytingler almaya devam ediyor. Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Fulya İle Umudun Olsun programı birçok aileye nefes olmaya devam ediyor. İşte haberin tüm detayları…

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Fulya İle Umudun Olsun programında iki hafta önce cesedi bulunan Aykut Avşar’ın sır ölümü hakkında birtakım gelişmeler meydana geldi. 28 yaşında olan Aykut Avşar’ın sır ölümü hakkında konuşan Fulya Öztürk, ölen gencin ailesinin gelinleri Bahar’dan şüphelendiğini açıkladı. Bunun ardından Bahar, suçsuz olduğunu söyleyerek acısının büyük olduğunu ifade etti.

Aykut Avşar öldü mü öldürüldü mü?

Canlı yayından göz yaşlarına hâkim olamayan Naile Avşar, oğlunun ölüm nedeninden Bahar’ı sorumlu tuttuğunu ifade etti. Ardından her şeyi Bahar’ın bildiğini savunan Naile Avşar, “Bahar, gezmeyi çok seviyordu. Sürekli gel gezelim diyordu. Bunun ardından oğlum Aykut’u çok kıskanıyordu. Bundan dolayı evde huzur kalmadı. Hatta oğlum Aykut, gelinim Bahar’a seni getirdiğim güne lanet olsun diye söyleniyordu. Hatta oğlum bana bir şey olursa sorumlusu Bahar demişti.” diyen gözü yaşlı anne Bahar’ın sorumlu olduğunu savundu.

Aykut Avşar’ın eşi stüdyoda şoke edici ifadeler kullandı

Canlı yayına katılan Bahar, cenazeye katılamadığını ailesinden çok çekindiğini ifade etti. Fulya Öztürk, Aykut ve Bahar arasından resmi nikah yapılmadığını söyledi. Bunun ardından Bahar ise Aykut’un annesinin dini nikah dışında bir nikah yaptırmadıklarını iddia etti. Bahar 5 Kasım günü eşinin ölümü ile alakası olmadığını, sabah erken saatte birlikte evden çıktıklarını söyledi. Eşi ile çorbacıya gittiklerini, eşinin kendisine ısrar ettiğini ifade etti. Çorbacının karşısında mezarlık olduğunu söyleyen Bahar, eşinin intihar ettiğini dile getirdi. Ardından eşinin madde bağımlısı ve alkolik olduğunu itiraf eden Bahar, Aykut Avşar’ın intihar ettiğini, ölümü ile bir ilgisinin olmadığını anlattı. Bahar’ın bu açıklamalarının ardından Aykut Avşar’ın ailesi oğullarının intihar etmediğini iddia etti.