Fulya Öztürk Programında Akıllara Durgunluk Veren İtiraf Geldi! Fulya Öztürk Polis Ekiplerini Çağırdı!

Fulya Öztürk Programında Akıllara Durgunluk Veren İtiraf Geldi! Fulya Öztürk Polis Ekiplerini Çağırdı!

FOX TV’de Fulya ile Umudun Olsun programında şok eden bir cinayet itirafı yaşandı. Antalya’da 83 gündür kayıp olarak aranan gayrimenkul zengini kadın için korkunç bir cinayete kurban gittiği iddia edildi. Kadının önce banyoda yakılıp daha sonra parçalara ayrıldığı ortaya çıktı.

Fulya Öztürk’ün sunduğu Fulya ile Umudun Olsun programında gayrimenkul zengini Kerziban Keskin ile ilgili şok eden cinayet itirafı ortaya çıktı. Konya’da yaşamını sürdüren 3 çocuk annesi Kerziban Keskin, 2020 yılında Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan H.D. isimli arkadaşının yanına gelmişti.

Emlak Zengini Kadın Antalya Serik’te Kaybolmuştu!

Kerziban Keskin, H.D. isimli arkadaşını ziyaret etmek için Serik’e gitmişti. Serik’te 20-25 gün kaldıktan sonra ortadan kaybolduğu öğrenildi. Keskin’in Konya’da yaşayan çocukları hemen polise başvurarak anneleri için kayıp başvurusunda bulunmuştu. 83 gündür kayıp olan emlak zengini kadının talihsiz bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Her şey bir telefon bağlantısından sonra anlaşıldı.

Korkunç Cinayeti Telefonla İtiraf Etti!

Fulya ile Umudun Olsun programına telefonla bağlanan şahıs, Keskin’in H.D. tarafından önce boğularak öldürüldüğünü daha sonra cesedin iki gün boyunca evde bekletildiğini anlattı. Ayrıca şahıs, Keskin’in cesedini ortadan kaldırmak için plan yaptıklarını ve evin banyosunda cesedi benzinle yaktıklarını itiraf etti. Programa telefonla bağlanan kişi, korkunç cinayetin tüm detaylarını da ortaya çıkarmış oldu.