Fulya ile Umudun Olsun'da Göz Yaşları Sel Oldu! Fulya ile Umudun Olsun Acılı Annenin Feryadı Yürekleri Burktu!

Fulya ile Umudun Olsun'da Göz Yaşları Sel Oldu! Fulya ile Umudun Olsun Acılı Annenin Feryadı Yürekleri Burktu!

FOX TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programı yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Her gün farklı konuları ekranlara taşıyan programda şoke edici gelişmeler yaşanıyor. İşte programa dair her şey haberin devamında…

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Fulya ile Umudun Olsun programı gündeme damga vurmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Fulya Öztürk’ün kapısını çalan Yasemin Kasapoğlu, 3 evladını görmediğini söyledi. Bunun ardından kendisine dini nikah kıyıldığını ve eşinden şiddet gördüğünü dile getiren Yasemin Kasapoğlu, Fulya Öztürk’ten yardım istedi. 3 çocuğunun eşi tarafından gösterilmediğini söyleyen acılı anne evlatlarına kavuşmak istediğini dile getirdi.

Yasemin Kasapoğlu, evlatlarına kavuşabilecek mi?

26 yaşında olan gözü yaşlı anne Yasemin Kasapoğlu, evlatlarına kavuşmak istediğini dile getirdi. Bu konu ile alakalı savcılığa başvuru yaptığını söyleyen Yasemin Kasapoğlu, stüdyoda göz yaşlarına hâkim olamadı. Ardından 6 sene önce dini nikahlı eşi Mümin’e kaçtığını, anne babasının istemediği için kaçtığını ifade etti. Küçük yaşta olduğu için mantıklı düşünemediğini söyleyen Yasemin Kasapoğlu, dini nikahlı eşinin daha önce de evlendiğini ve kayın validesinin kendisini istemediğini açıkladı. Yirmi yaşında Mümin ile dini nikah kıydıklarını söyleyen Yasemin Kasapoğlu, çocuklarına kavuşmak istediğini ifade etti. Eşinden şiddet gördüğünü söyleyen Yasemin, kayın validesinin hapisten çıktığını ve kendisinin bir türlü ulaşamadığını dile getirdi.

Yasemin Kasapoğlu’nun iddiası gündeme bomba gibi düştü

Canlı yayında göz yaşlarına hâkim olamayan Yasemin Kasapoğlu, dini nikahlı eşinden sürekli dayak yediğini bundan dolayı da kadın sığınma evinde kaldığını söyledi. Bunun ardından Mümin’in kendisini aldattığını ve buna şahit olduğunu söyleyerek, sırf çocukları babasız büyümesin diye affettiğini ifade etti. Eşinin en baştan beri şiddet gördüğünü söyleyen Yasemin Kasapoğlu, Mümin’in madde bağımlısı biri olduğunu ve sürekli kadınlara gittiğini savundu. Bunun ardından Fulya Öztürk, karşı tarafında dinlenmesi gerektiğini belirterek şiddet gören kadınlara seslendi. Mümin’in canlı yayına gelip gelmeyeceği de şimdiden merak söz konusu oldu.