Fulya ile Umudun Olsun Programında Türkiye’nin Konuştuğu O Aile Tekrardan Canlı Yayında Yüzleşiyor!

Fulya ile Umudun Olsun Programında Türkiye’nin Konuştuğu O Aile Tekrardan Canlı Yayında Yüzleşiyor!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Fulya ile Umudun Olsun programında canlı yayına katılan Ramazan ve Tuba milyonlarca kişiden tepki üstüne tepki aldı. 4 çocuk annesi Tuba ile dini nikah kıyan Ramazan, annesi Nimet Koca ve Babası İzzet Ayan ile bir defa daha yüzleşti. İşte haberin detayları…

Canlı yayına katılan Ramazan ve Tuba, milyonlarca izleyiciyi sinir krizine soktu. Annesi Nimet Koca, oğlu Ramazan’ın kendisini üç aydır aramadığın söyleyerek tepkisini belli etti. Ramazan’ın babası İzzet Ayan, aralarında 10 yaş fark olduğunu Tuba’nın 37 yaşında olduğunu ifade etti. Ardından Tuba’nın düşündüğü tek şeyin para olduğunu ve çıkış yolu aradıklarını savundu.

İstenmeyen gelin ve Ramazan’ın ailesi yüzleşiyor!

İstenmeyen gelin olan Tuba, Ramazan ile birbirini sevdiğini dile getirdi. Ardından babasının psikolojisinin bozuk olduğunu savunan Ramazan, birçok kişinin tepkisi ile karşılaştı. Amcasının cenazesine bile gelmediğini İzzet Ayan, ‘Amcasının ölümü onun için bir anlam ifade etmiyor. Akraba ilişkisi onun umurunda değil. Sen nasıl yeğen ve nasıl bir evlat olacaksın’ diyerek sinirlerine hâkim olamadı. Bunun ardından göz yaşlarına hâkim olamayan Tuba, hava almak istediğini söyleyerek sadece destek olmak için stüdyoya geldiğini dile getirdi. Asla resmi nikah kıyamayacaklarını söyleyen İzzet Ayan, buna engel olacaklarını söyledi. Fulya Öztürk ise Ramazan ve Tuba’nın gerçekten birbirini sevdiğini açıkladı.

İzzet Ayan’dan şoke edici açıklamalar!

Oğlu Ramazan ve Tuba’nın evliliklerine engel olacağını söyleyen İzzet Ayan, daha birçok dava açacağını söyledi. Ramazan ve Tuba’yı hapishaneye attıracağını söyleyen İzzet Ayan, oğlunun daha önce de sahte evrak düzenlediğini açıkladı. Sürekli yalan söylediğini iddia eden İzzet Ayan, sinirlerine hâkim olamadı. Çatışmaların olabileceğini söyleyen Fulya Öztürk, Ramazan’ın kötü örnek olduğunu ifade etti. Oğlunun terbiye ve hayayı unuttuğunu söyleyen İzzet Ayan göz yaşlarına hâkim olamadı. Ardından davasından vazgeçmeyeceğini dile getirdi. Oğlu Ramazan’ın artık kendi için bittiğini annesinin Ramazan yüzünden üç defa kriz geçirdiğini açıkladı. Ramazan ise annesini aradığını savundu.