Fulya ile Umudun Olsun Programında İşler Karışıyor! Yasemin Çocuklarına Şiddet mi Uyguluyor?

Fulya ile Umudun Olsun Programında İşler Karışıyor! Yasemin Çocuklarına Şiddet mi Uyguluyor?

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Fulya ile Umudun Olsun programı yayınlandığı günden bu yana çok iyi sonuçlar elde etti. Canlı yayına katılan Yasemin ise uzun bir süredir evlatlarından ayrı kaldığını açıklayarak stüdyoda göz yaşlarına hâkim olamadı. İşte haberin tüm detayları…

Haberİnternette.Com / Detay - Hafta içi her gün ekranlara gelen Fulya ile Umudun Olsun programında bugün Yasemin’in feryadı yürekleri dağladı. Yasemin’in bu iddialarının ardından Mümin dini nikahlı eşinin kendisini aldattığını savundu. Yasemin ise Halil diye bir arkadaşı olduğunu ifade etti. Bunun ardından canlı yayına katılan Mümin Bey, bu iddiaları yalanladı. Eşi Yasemin’in psikolojisinin bozuk olduğunu savundu.

Mümin bütün iddiaları yalanladı

Canlı yayında açıklama yapan Yasemin, dini nikahlı eşi Mümin’in kendisini oklava ile boğduğunu ifade etti. Bunun ardından sinirlerine hâkim olamayan Mümin, eşinin yalan söylediğini ve çocukların yanında olduğunu ve bunun cevabını vermek zorunda olmadığını ifade etti. Çocuklarına asla zarar vermeyeceğini dile getiren Mümin, çocukları vermeyeceğini dile getirdi. Yasemin’in şiddet gördükten sonra fotoğrafı canlı yayında gösteren Fulya Öztürk sinirlerine hâkim olamadı. Yasemin ise eşinin kendisinin öldüresiye dövdüğünü, hatta bayılma numarası yaparak kurtulduğunu bundan dolayı çocukların böyle bir adamın elinde olduğunu ifade ederek yetkililere seslendi. Konuşacak bir durum olmadığını vurgulayan Mümin ise çocukları hakkında bilgi vermek istemediğini aksetti.

Yasemin’in çaresizliği yürekleri dağladı

Yasemin, Mümin’in kendisini tehdit ettiğini söyleyerek, ‘beni engelli kardeşimi öldürmek ile tehdit etti. Ben darp raporları ile konuluyorum. Ne söylüyorsa yalan. Zaten inkâr etmiyorum bana saldırdığı için kendimi korudum’ diyerek böylesine bir adam ile çocuklarının aynı ortamda olmaması gerektiğini ifade etti. Bunun ardından Yasemin’e güvenmediğini ifade eden Mümin, bundan dolayı resmi nikah kıymadıklarını savundu. Sürekli ayrıldıklarını ve maddi sorunlardan dolayı sürekli Yasemin’in döndüğünü dile getiren Mümin, Yasemin’in psikolojik problemleri olduğunu açıkladı. Çocuklarını göstermediğini yalanlayarak, insanlara hakaret ettiğini söyledi. Yasemin’i dövdüğünü itiraf eden Mümin, ‘Çocuklara asıl şiddet uygulayan Yasemin. Çocuklar benim yanımda güvende. Halil diye birisi ile beni aldattı’ diyerek kendisini savundu.