Fulya ile Umudun Olsun Programında Bir Annenin Çaresiz Anları Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı!

Fulya ile Umudun Olsun Programında Bir Annenin Çaresiz Anları Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Fulya ile Umudun Olsun programı yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Fulya ile Umudun Olsun programına katılan Yasemin, eşinden şiddet gördüğünü ve çocuklarını görmediğini dile getirdi. Soluğu Fulya ile Umudun Olsun programında alan Yasemin’in feryadı yürekleri dağladı. İşte haberin tüm detayları…

Eşinden şiddet gördüğünü ve kendisine dini nikah kıyıldığını söyleyen Yasemin, 6 sene önce kaçarak evlendiğini dile getirdi. Ardından göz yaşlarına hâkim olamayan Yasemin, sinirden evi yaktığını açıkladı. Üç evladından ayrı kalmak istemediğini söyleyen Yasemin 24 Ekim tarihinden itibaren evlatlarını görmediğini savundu.  Eşi ya da çocuklarından haber olmadığını söyleyen Yasemin, savcılığın adrese gittiğini fakat evde çocuklarının olmadığını dile getirdi. Kendi bir adres tespit ettiğini söyleyen Yasemin, Mümin’in çocukları sakladığını açıkladı.

Yasemin çocuklarına kavuşabilecek mi?

Üç çocuğuna kavuşmak istediğini söyleyen Yasemin, ‘Mümin ya da kayınvalidem kesinlikle çocuklarım ile bire bir ilgilenmiyor. Bu adam en son beni bıçaklamaya kalkıştı. Buna ailem, arkadaşlarım ve mahalle de şahit olan da oldu. Mümin beni öyle çok kişi ile aldattı ki sayamadı’ diyerek hamile iken bile kendisi ile ilgilenmediğini savundu. Suç bastırmak için sürekli şiddet gördüğünü dile getiren Yasemin, Mümin’in Fulya ile Umudun Olsun programına ulaştığını öğrendi. Canlı yayına çocuğu ile ilgili video gelmesinin ardından Yasemin, çocuklarına asla şiddet uygulamadığını savundu. Dini nikahlı eşi Mümin ise Yasemin’in yalan söylediğini ve bunu ispatlayacağını ifade etti.

Yasemin çocuklarına şiddet mi uyguluyor?

Eşinden şiddet gördüğünü savunan Yasemin, evi yaktığını da itiraf etti. Yasemin’in bu açıklamalarının ardından Fulya Öztürk, Mümin’in kendilerine ulaştığını ve asıl çocuklara şiddet gösteren kişinin Yasemin olduğunu savundu. Yasemin ise kesinlikle çocuklarına şiddet uygulamadığını iddia eden Yasemin, suçlamaları reddetti. Mümin, eşi Yasemin’in kendisini Halil diye biri ile aldattığını ve gece yarısına kadar o isim ile mesajlaştığını iddia etti. Kesinlikle eşini aldatmadığını söyleyen Yasemin, Halil’in en yakın arkadaşı olduğunu dile getirdi.