Fulya ile Umudun Olsun Programında 4 Çocuk Annesi Kadına Kaçan Ramazan Bir Defa Daha Babası İle Karşı Karşıya Geldi

Fulya ile Umudun Olsun Programında 4 Çocuk Annesi Kadına Kaçan Ramazan Bir Defa Daha Babası İle Karşı Karşıya Geldi

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Fulya ile Umudun Olsun programında şoke edici detaylar gündeme damga vurdu. Ailesinin onaylamadığı Tuba ile evlenme kararı alarak ailesine sırt çeviren Ramazan, canlı yayına tekrardan katıldı. Bunun ardından babasına seslenerek hakkındaki suç duyurusunu çekmesini istedi. İşte haberin tüm detayları…

Hafta içi her gün ekranlara gelen Fulya ile Umudun Olsun programı yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Ağustos ayında Tuba ile olmak istediğini söyleyerek ailesine rest çeken Ramazan, babası ile canlı yayında bir defa daha karşı karşıya kaldı. Tuba ile dini nikah kıydıklarını söyleyen Ramazan, ailesi ile aralarındaki sorunları çözemediklerini ifade etti.

Baba İzzet canlı yayında!

Yayınladığı video ile tepki toplayan Ramazan, şaşkınlığını gizleyemedi. Ramazan ve Tuba için gelmediğini söyleyen İzzet Ayan, oğlundan şikayetçi olduğunu ve Ramazan’ın artık oğlu olmadığını sözlerine ekledi. Sahil Güvenlik sınavlarına gireceğini bundan dolayı babasının davasını çekmesini istedi. Bu davanın siciline işleyeceğini söyleyen Ramazan, babasından fa dilemediğini ve kendisine muhtaç olmadığını dile getirdi. Şu an düzenli çalıştığını ve gayet iyi bir şekilde geçindiklerini aksetti. Bunun ardından İzzet Ayan, Tuba’ya da hakaret davası açtığını ve bu sürecin arkasından gideceğini söyledi. Tuba’nın tek derdinin para olduğunu söyleyerek, ‘Artık ne yapacaksınız yapın. Ben Tuba’nın annesine de dava açtım. Ramazan artık benim evladım değil. Ben o videoyu izledikten sonra sinirlerim tepeme çıktı. Ben bunlar yüzünden kalp krizi geçirdim’ diyerek öfkesini belli etti.

Ramazan ve babası canlı yayında birbirine girdi

Çektiği videonun ardından özür dileyen Ramazan, aldığı kararlardan ötürü pişman olmadığını ifade etti. Oğlunun uyuşturucu madde kullandığını ve sattığını iddia eden İzzet Ayan, programdan çıkınca tekrardan davacı olacağını söyledi. Tuba’nın Ramazan’ı kullandığını savunan İzzet, eski eşine hakaret ettiklerini söyledi. Canlı yayına katılan Nimet Koca, oğlunun kendisine telefon bile açmadığını açıkladı. Tuba ise korktuğu için Ramazan’ın annesini aramadığını ifade etti. Ramazan’ın bu hareketinden dolayı Fulya Öztürk de tepkisini belli etti. Ayrıca izleyiciler v seyirciler de Ramazan’ın vicdansız olduğunu dile getirdi.