Fulya ile Umuda Yolculuk Programında Ercan ve Beyza Birbirine Girdi! Beyza Tehdit Edildiğini İddia Etti!

Fulya ile Umuda Yolculuk Programında Ercan ve Beyza Birbirine Girdi! Beyza Tehdit Edildiğini İddia Etti!

FOX TV ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Fulya ile Umuda Yolculuk programında Ercan, çok sevdiğini söylediği Beyza için canlı yayına katıldı. Bunun ardından sunucu Fulya Öztürk, Beyza’nın canlı yayına geleceğini açıklayınca göz yaşlarına hâkim olmayan Ercan hakkında şok gerçekler ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları…

38 yalında olan Ercan, 24 yaşındaki Beyza’yı çok sevdiğini söyleyerek canlı yayında göz yaşlarına hâkim olamadı. Bunun ardından Fulya Öztürk, Beyza’nın canlı yayına geldiğini söyledi. Sinirlerine hâkim olmayan Beyza, Ercan’ı sevmediğini, kendisinin yalan söylediğini ifade etti. Hatta Beyza, Ercan tarafından tehdit edildiğini de iddia etti. Bu iddiaların ardından Ercan, hakkında söylenenleri yalanlayarak Beyza’yı sevdiğini söyledi.

Beyza ve Ercan karşı karşıya geldi

Beyza, Ercan’ın psikolojisinin bozuk olduğunu belirtti. Ardından nişanlandığını söyleyen Beyza, numarasının Ercan tarafından dağıtıldığını ifade etti. Sekiz ay önce biri ile tanışıp nişanlandığını söyleyen Beyza, “Babamı bile aramış. Hatta ben Ercan yüzünden evimin adresini değiştirdim. Beni tehdit bile etti. Ben Ercan’ı sevmiyorum. Benim peşimi artık bırakmasını istiyorum ki savcılıktan uzak durmasına dair belge bile aldım” dedi.

Ercan, Beyza’yı öldürmekle mi tehdit ediyor?

Duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Fulya Öztürk, Ercan’ın gerçekten böyle bir şey yapıp yapmadığını sorguladı. Ercan, Beyza’nın numarasını erkeklere dağıtmadığını açıkladı. Canlı yayına katılan Beyza’nın ablası ise “Ercan benim eşimi arayarak tehdit etmiş. Hatta eşim bu olaydan sonra beni arayıp Beyza’yı evden çıkarmayın dedi. Çünkü Ercan, Beyza’yı öldüreceğini söylemiş. Bu adamın psikolojisi normal değil” dedi.

Hakkında yapılan iddialara karşı sinirlerine hâkim olamayan Ercan, Beyza’yı tehdit edip numarasını dağıtmadığını söylüyor. Ardından bir süre Beyza ile aynı evde yaşadıklarını, ilişkilerinin ciddiye gittiğini belirtti. Eski eşi tarafından aldatıldığını söylene Ercan, Beyza’nın ortaya attığı iddiaların gerçek dışı olduğunu savundu. Fulya Öztürk ise Ercan’ın bir şeyler sakladığını söyleyerek sinirlerine hâkim olamadı. Yakında evleneceği söyleyen Beyza, Ercan’ın ailesinin ve kendisinin huzurunu kaçırdığını söyleyerek sözlerine son verdi.