Fulya ile Umuda Yolculuk Programında Büyük İddia! Çorbacıya Gittiği Eşinin Cesedi Su Kuyusunda Bulundu!

Fulya ile Umuda Yolculuk Programında Büyük İddia! Çorbacıya Gittiği Eşinin Cesedi Su Kuyusunda Bulundu!

Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Fulya ile Umuda Yolculuk programı her gün farklı konuları ekranlara getirmeye devam ediyor. Naile Avşar, gelini Bahar’ı suçlayarak oğlunu öldürdüğünü iddia etti. Bunun ardından Bahar Gülerce ise suçlamaları reddetti. İşte haberin detayları…

Fulya ile Umuda Yolculuk programından yer yerinden oynadı. Sunucu Fulya Öztürk, Bahar’ın söylediği saatlerin birbirini tutmadığını belitti. Ardından araştırma yaptıklarını dile getiren Fulya Öztürk, Bahar’ın çelişkili ifadeler verdiğini ve adli tıp raporunun ardından tüm gerçeğini ortaya çıkacağını dile getirdi. Görgü tanıklarının açıklamalarının ardından Aykut Avşar’ın ölüm nedeni merak söz konusu oldu.

Aykut Avşar’ın ölüm nedeni dini nikahlı eşi Bahar mı?

Eşinin ölüm nedeni hakkında açıklama yapan Bahar, o gün hurda toplayarak gezdiklerini açıkladı. Sabah saatlerinde çorba içtiğini söyleyen Bahar, dini nikahlı eşi Aykut Avşar’ın madde bağımlısı olduğunu ve sürekli ölüm hakkında konuştuğunu ifade etti. Bahar Gülerce’nin bu açıklamalarının ardından Aykut Avşar’ın annesi oğlunun cinayete kurban gittiğini savundu. Bahar ise Aykut’un ölümü hakkında hiçbir bilgisinin olmadığını söyleyerek, otopsi raporunun ardından gerçeğin ortaya çıkacağını söyledi. Bütün suçlamalardan sıkıldığını ifade eden Bahar, eşinin intihar ettiğini düşündüğünü anlattı.

Aykut Avşar öldürüldü mü?

Fulya Öztürk, Aykut Avşar’ın düştüğü kuyunun üzerinin kapalı olduğunu dile getirdi. O gün Bahar ile Aykut’un olay yerine gittiğini söyledi. Bunun ardından Bahar ise son ses müzik açtığı için dışarıdan gelen sesleri duymadığını ifade etti. Aykut Avşar’ın ailesi ise Bahar’ın yalan söylediğini ve arabada ses sisteminin olmadığını yani müzik dinleyemeyeceğini iddia etti. Bunun üzerine Fulya Öztürk, kaç parça müzik dinledin sorusuna cevap veremeyen Bahar, suçlu olmadığını fakat bütün suçu kendi üzerine atmak için uğraştıklarını savundu. Bahar ve Aykut Avşar’ın o gece neden orada olduğu henüz bilinmezken Fulya Öztürk, bu olayı araştırmaya devam edeceklerini aktardı. Hatta arabanın da incelemeye alındığını, otopsi raporunun ardından gerçeklerin ortaya çıkacağını ifade etti.