Fulya ile Umuda Yolculuk Programında Bakıcı Şoku! Resmen Pes Dedirtti!

Fulya ile Umuda Yolculuk Programında Bakıcı Şoku! Resmen Pes Dedirtti!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Fulya ile Umuda Yolculuk programı yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde hafta içi her gün ekranlara gelen Fulya ile Umuda Yolculuk programı her gün farklı konulara değinmeye devam ediyor. İşte haberin tüm detayları…

Fulya ile Umuda Yolculuk programına katılan Maviş ve İlyas milyonların tepkisi ile karşı karşıya geldi. Bakıcı olarak eve giren Maviş ile imam nikahı kıyan İlyas, nikahlı eşi Seda’nın iki çocuğunu bırakıp gittiğini ifade etti. Bunun ardından Fulya Öztürk, Maviş ve İlyas’ın samimi gelmediğini ve ikilinin bir şeyler sakladığını söyledi. Ayrıca İlyas’ın bir şeyler sakladığını ve çelişkili ifadeler verdiğini söyleyen Fulya Öztürk, “o gece ortaya atılan iddialar bütün okları İlyas’a çeviriyor” dedi.

Fulya Öztürk, sinirlerine hâkim olamadı

İlyas ve Maviş canlı yayına katılarak artık imam nikahı kıydıklarını söyledi. Bunun ardından İlyas, Maviş ile artık evlendiklerini dile getirdi. Fulya Öztürk ise sinirlerine hâkim olamayarak Seda’nın bulunmadan imam nikahı kıyılmasına tepki ile karşılık verdi. Maviş, İlyas’ın sinirle bazı cümleler kurduğunu belirterek, savunmasını yaptı. Nurcan Kılıçarslan ise sinirlerine hâkim olamayarak, İlyas ve Maviş’in yüzsüz olduğunu ifade etti.

İlyas, canlı yayında şoke edici açıklamalar yaptı

İlyas ise canlı yayında ağzından çıkan kelimelerden dolayı Abdullah Bey’den özür diledi. Maviş ile nikah kıydığını söyleyen İlyas, üç senedir eşinin peşinde olduğunu fakat bir sonuç çıkmadığını söyledi. Ardından Nurcan Kılıçarslan, kardeşinin bulunmasını istediğini ifade ederek Maviş’e tepkisini belli etti. Fulya Öztürk ise İlyas’ın çelişkili davrandığını ve sadece sorularına cevap vermesi gerektiğini belirtti. Bunun üzerine canlı yayına bağlanan Maviş’in kızı annesi ve İlyas’ın yalan söylediğini ifade etti. İkilinin imam nikahı kıydığını söyleyen Maviş’in kızı annesi ile üç dört aydır görüşmediğini dile getirdi. Bu iddiaları yalanlayan Maviş, kızının iki ay önce kendi yanında olduğunu söyleyerek, isteyen kişinin istediği bir şekilde düşünmesi gerektiğini açıkladı.