Esra Erol'dan Gençlere Şaşkınlık Veren Tavsiye Gündem Oldu

Esra Erol'dan Gençlere Şaşkınlık Veren Tavsiye Gündem Oldu

Bir zamanlar evlilik programı sunan esra erol katılmış olduğu bir röportajda gençlere verdiği tavsiye ile gündeme oturdu işte o tavsiye haberimizde.

Esra Erol daha  önce evlilik programıyla bir servet kazanmıştı. Geçenlerde verdiği bir röportajda gençlere "evlilikten uzak durma" konusunda tavsiye verdi. Bu sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Evlilik program sunucusu Esra Erol sosyal medya platformalarının yuva yıktığını söyledi. Esra Erol yapmış olduğu röportajda geçnlere verdiği tavsiye şaşkınlık yarattı. Bütün dikkatleri  üzerine çekti. Esra Erol sosyal medyanın bir çok  kişinin evliliğini bitirdiğini söyledi.

esra-erol.jpg

Esra Erol Röportajında; “Sosyal medya birçok ailenin yıkılmasına neden oldu. Filtrelerle insanlar kendilerini orada yansıtmıyor. Bu nedenlerle sosyal medyada ihanet olayları arttı” diyerek sosyal medya kullanımını eleştirdi.

Yıllarca evlilik programı yapan Esra Erol evlilik için ise “Aile içindeki meseleleri göremiyoruz. Sosyal medyadaki olayları görüyoruz. Evin içinde bir gerçek aile oluşursa her şey daha iyi olur. Gençler evliliğe uzak dursun. Tabii ki bu işin yaşı yok ama kendinizi tanıdığınız bildiğiniz, ne istediğinizin farkında olduğunuz dönemde aile kurumuna adım atıyor olmanız, sizin evlilik hayatınızı da şekillendirecek. Kendinizi tanıyın, ne hissediyorsunuz bilin. Bu çok büyük bir sorumluluk” dedi

Yeni programı ile ilgili de konuşan Esra Erol programının kurgu olduğunu söyleyenlere “Orada olan her şey gerçek. Toplumda bunlar oluyor. Biz sadece bu olanları göremiyoruz. Bizim programımıza gelen herkes evrakları ile geliyor. Ben programda kendimi arabulucu olarak görüyorum. ‘Bu kadar da olmaz’ denilen olaylara biz de tanıklık ediyoruz” dedi.