Esra Erol’da Salih Ve Mevla’nın Oyunu Belli Oldu! Şok Etkisi İfşalar Görüldü!

Esra Erol’da Salih Ve Mevla’nın Oyunu Belli Oldu! Şok Etkisi İfşalar Görüldü!

Esra Erol programında Mevla Salih oyunu ifşalarla kanıtlandı. Tüm Türkiye bu duruma karşı şoke uğradı detaylar haberimizde.

ATV ekranlarında çıkan Esra Erol’da programında yaşanan Mevla Salih olayı tüm Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı. Olayı bilmeyenler için Salih ve Mevla evli kişilerdir. Salih Nilüfer adında biriyle aldatmaktadır. Bu olay gün yüzüne çıkınca Mevla programa çıkarak durumu anlattı. Salih ve Nilüfer de ortaya çıkarak durum göz atıldı. Bu durum karşısında son olarak Mevla ve Salih barıştıklarını itiraf etmişti. Barışma olayında herkes şok olmuştu. İzleyiciler bile bu olaya tepki ile karşılık verdi. Esra Erol bu konuyu şüpheyle devam ettiriyordu. Yaşanan son olayla birlikte yeni bir ifşa ve bomba niteliğinde olaylar yaşandı.

Mevla ve Salih Olayı İfşası Yayınlandı

Son olarak programda barıştıklarını itiraf eden Mevla hakkında bir esnaftan ifşa niteliğinde video yollandı. Üzerine gelinmesiyle birlikte Mevla bazı itiraflarda bulundu. İtiraf olarak 'Biz dün yayından çıktık. Akrabaların yanına gittik. Akrabalar, bizim barışmamız için ortam hazırlamışlardı. Orada baya konuştuk. Sali'in konuştukları bana çok mantıklı geldi. Salih'in işi gibi ben de vazgeçtim.'' Açıklamasını yaptı.

Bunu duyan seyirciler adeta tekrar şoke oldu. Bunun üzerine Nilüfer tepki niteliğinde söylemde bulundu. Bu söylem olarak Zaten olacağı buydu neye şaşırıyorsunuz?'' dedi. Ancak Mevla üzerinde bir tedirginlik vardı. Esra Erol bununla ilgili görüntülerin olduğunu söyledi. Esra Erol bombayı da patlattı.

Esra Erol’da Mevla ve Salih Videosu

Esra Erol bir esnafın kamerasından gelen görüntüyü yayınladı. Boşanma kararı aldığı zaman Mevla ve Salih el ele görüntüleri yer aldı. Bu olayın bilerek yapılarak sunulduğu gözetlendi. Bu olay karşısında herkes şok oldu. Mevla’nın yalanı da ortaya çıktı. Yalanlarını da devam ederek program söylemde bulundu gerginlik hat safhaya çıktı. Görüntülerde akrabalarında barıştıklarını söyledi ancak elini tutma olayını içinde Salih’in tuttuğunu söyledi. Ancak buna karşılık yeni bir görüntü geldi. Görüntülerde beraber çay içtiklerini gözüktü. Buna karşılık videoyu çeken kişi de “bunlar şebeke” diyerek video kaydı gözüküyor. Buna karşılık da Salih ve Mevla kahkaha atıyor. Ayrıca video da küfürlerde yer alıyor. Bunun içinde Esra Erol laf etmesiyle birlikte Nilüfer Mevla’ya yastık fırlattı. Ortalık karışmaya başladı ve Mevla stüdyodan kaçtı. Bu şekilde Mevla ve Salih olayı da ifşası göz önüne koyuldu.