Esra Erolda Çarpık İlişki Adeta Herkesi Saç Baş Yoldurttu!

Esra Erolda Çarpık İlişki Adeta Herkesi Saç Baş Yoldurttu!

Esra Erolda Çarpık İlişki Adeta olayı adeta herkesi delirtti. Olayın içinden olaylar sinirler tavana çıktı detaylar haberimizde.

Esra Erolda Çarpık İlişki Adeta Herkesi Saç Baş Yoldurttu!

Esra Erol’da programı hayatın içinden dramatik olayları yer alarak izleyiciler önüne çıkartarak olayları çıkarmaktadır. Bu şekilde izleyiciler hiç tahmin etmedikleri durumlarla karşılaşarak hayretler içerisinde kalmaktadır. Bu tür durumla tekrarla karşılaşarak ekranların önünde yaşandı. Olay Fatma Hanım 27 yıldan beri evliliği olan Yüksel Bey, eşinin internetten tanıştığı bir adamla kaçtığını iddia ederek yayına çıktı. Kaçmasıyla birlikte ailesini yüz üstü bıraktığını söyledi. Fatma Hanım bu iddialar karşısında ekranlarının önüne çıktı yaptığı açıklamalar ise izleyenleri adeta şoke uğrattı.

Fatma Hanım Tuncay’la İlişkisini İtiraf Etti

Yüksel Beyle 27 yıldır evli olan Fatma internetten tanıştığı Tuncay Beyle kaçtı. Bunun üzerine de Avukat Hülya Hanım Fatma Hanım sorular yöneltti. Bu sorulardan biri günde kaç tanışma sitede zaman geçiriyorsun dedi. Bu soru karşısında Fatma Hanım genelde 1 saat vakit geçirdiğini öne sürdü. Fatma Hanım Tuncay Bey’e kaçmasıyla arkasında zihinsel engelli oğlu ve Yüksel Bey’i bıraktı. Fatma Hanım bununla ilgili Tuncay Beyle çok mutlu olduğunu söyledi. Tuncay’ında kendi çocuklarına bakmasını istediğini söyledi. Tuncay Bey kim olduğu da bilinmiyor. Yaptığı her açıklama da her açıklamada izleyiciler şoke geçirmeye devam ediyordu. Asıl şok gerçeği de birazdan söylemiş olacak.

Fatma Hanım program eşi Yüksel Bey’den boşanmak istediğini söyledi. Bunun için de boşanma davası açtığını da belirtti. Buna karşılık Avukat Hülya Hanım boşanma davasını açıldığını elinde hiçbir kanıta dair bir şey olmadığını söyledi. Aldattığınızı kabul ediyorsunuz ve boşanma davasının düşeceğini söyledi. Bunum ardından asıl bombayı patlattı. Tuncay Bey’i çok sevdiğini söyleyerek Tuncay’dan bir aylık hamile olduğunu söyledi. Bunun üzerine çok büyük tepkiler geldi. Seyircilerden “Utanmıyor musun?” dedikleri görüldü. Bu durum karşısında adeta yıkılan bir kişiler de görüldü.

Tüm Türkiye bu konuya ibretle bakıyor oldu. Hayatın içinden gelen bu tür olaylar gün geçtikçe yayılıyor. Bu durum karşısında adeta kişiler ne yapacağını bilemiyor. Toplum tarafından dışlanarak hareket ediliyor. Fatma Hanım ilgili bu durum ne olacak izleyiciler de merak ediliyor. Programa büyük ihtimal Tuncay Bey de getirilerek yüzleştirilme yapılabilir.