Esra Erol Sayesinde Bir Çete Daha Çökertilerek Cezaevine Gönderildi!

Esra Erol programından son dakika açıklaması geldi. Edinilen bilgiye göre Zeynep'in yapmış olduğu açıklamlar sonrasında bir çete çökertilerek cezaevine gönderildi.

ATV'nin  en çok izlenen programını Esra Erol bir çetenin daha tutuklanmasına vesile oldu. 19 Yaşındaki Zeynep kayıp idi. Annesi Esra Erol katılarak kızı Zeynep'i bulmak için yardım istedi. Esra Erol'un yapmış olduğu araştırmalar sonuç verdi. Zeynep bulundu. Yapmış olduğu açıklamalarda  Bir fuhuş çetesi çökertildi. Esra Erol'dan son gelen bilgilere göre olayda ismi geçen Aysel Güngör, İsmail Güngör ve Halil Boral tutuklanmış.

ESRA EROL SAYESİNDE BİR ÇETE DAHA TUTUKLANDI!

19 yaşındaki Zeynep evden kaçarak Esenyurt'ta Aysel adında bir kadının yanında kaldığını ve para karşılığı fuhuş yaptırdığını açıkladı. Hafta ise 700TL verdiğini itiraf etti. İtiraflar sonrasında tansiyonlar yükseldi. Zeynep evde  7 kişi kaldıklarını da söyledi.

Sabah saatlerinde Aysel Güngör, eşi İsmail Güngör ve Halil Boral isimli şahıs yapılan operasyonla göz altına alındı. Geceyi nezarette geçirdiler. Edinilen bilgiye göre adliyeye sevk edilerek tutuklandılar.