Esra Erol Programında Tehdit Şoku Yaşandı!

Esra Erol Programında Tehdit Şoku Yaşandı!

ATV kanalında yayınlanan Esra Erol programında Zeynep sayesinde kadın ticareti yapan çeke çökertilerek cezaevine gönderilmişti. Çok geçmeden Zeynep'e tehdit mesajı geldi. Zeynep canlı yayında sitem etti.

Esra Erol programında geçtiğimiz günlerde kadın ticareti yapan çete çökertilmiş tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. 19 yaşındaki Zeynep'in anlattıkları sayesinde araştırmalarına devam eden Esra Erol ve ekibi yeni bilgilere  ulaşmaya devam ediyor. Daha önce canlı yayında ismini verdiği Halil adlı kişiden tehdit mesajı aldığını söyledi. Sosyal medya da canlı yayın yaparken sözde Halil adlı şahıs canlı yayına katılıp Zeynep'e tehdit  mesajı attığını söyledi.

ZEYNEP SAYESİNDE TUTUKLANDILAR!

Geçtiğimiz günlerde 19 yaşındaki Zeynep, Esra Erol programında Aysel adlı şahısın Esenyurt'ta ki evinde kaldığını ve burada haftalık 700 liraya fuhuş yaptığını itiraf etmişti. Sadece kendisinin olmadığını ayrıca daha 7 kişi olduğunu da itiraf etmişti. İtirafın ardından emniyet güçleri harekete geçmişti. Olayda adı geçen şahıslar tutuklanmıştı.

ZEYNEP'İN, HALİL HAKKINDAKİ İDDİASI

19 yaşındaki Zeynep " Halil evleri fuhuş çetesine kiralıyor" dedi. Ayrıca Halil'in fuhuş çetesine yardım ettiğini. Halil'in evlerinin bu işler  için kullanıldığını ifade etti. Bu açıklamadan sonra Halil gözaltına alınarak ifadesine başvuruldu. İfade verdikten sonra Halil serbest bırakıldı. Esra Erol programına Halil davet edildi. Katılmak istemeyerek babasını yolladı. Programa katılan baba iddiaları yalanladı. Zeynep ve annesinin konuşmalarından rahatsız olan baba programı terk etti.

HALİL, ZEYNEP'İ SOSYAL MEDYADA TEHDİT Mİ ETTİ? 

Bu olayların ardından sosyal medya hesabından canlı yayın açan Zeynep, takipçilerinin merak ettiklerini cevapladı. Zeynep'in canlı yayınına katılan Halil, "Ben Halil, kurtuldun mu sandın benden" diyerek tehdit mesajı attığı iddia edildi.

ZEYNEP'İN HALİL'E TEPKİSİ!

Zeynep dün tekrar Esra Erol programına katıldı. Canlı yayında Zeynep, "Gel buraya söyleyeceklerini karşımda söyle, klavye delikanlılığı yapma" diyerek tepkisini gösterdi. Bu sözler  üzerine Halil canlı yayına katılarak Yazıyı yazan ben değilim" diyerek iddiaları yalanladı.