Esra Erol Programı Ne Zaman Yayınlanacak? Yeni Sezon Tarihini  Takipçileriyle Paylaştı!

Esra Erol Programı Ne Zaman Yayınlanacak? Yeni Sezon Tarihini Takipçileriyle Paylaştı!

Esra Erol'un yeni sezonuyla ilgili bilgi verildi. Programın Eylül ya da Ekim ayında başlayabileceği ifade ediliyordu. Ancak ortaya çıkan bilgi ile birlikte tüm bunlar yalanlandı. ATV'de yayınlanan programın yeni sezon tarihine ilişkin bilinmeyenler açıklandı.

Esra Erol, gündeme gelen güzel gelişmeyle birlikte adından söz ettirdi. Ünlü ismin programı ne zaman başlayacak? Yeni sezon tarihi bir süredir sorulmaktaydı. İşte ATV'de ekrana gelen Esra Erol programına ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor. Programa dair bilinmeyenleri de açıklıyoruz.

Esra Erol'dan Bomba Gelişme!

Esra Erol programı, artık 29 Ağustos 2022 tarihinden itibaren ekranlarda olacak. Pazartesi günü geldiğinde programı canlı olarak takip edebileceğiz. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra programla ilgili başka nelerin ortaya çıkacağı da yakında belli olacaktır. Konuklarla ilgili bir değişiklik yaşanması durumunda sizlerle paylaşacağız.

Müge Anlı ile Rakip mi?

Öte yandan Müge Anlı ile aralarının iyi olmadığı belirtilen isim, yeni sezonda da rekabeti sürdüreceğe benziyor. Bakalım ikili arasındaki reyting savaşının bu sezon ki galibi kim olacak hep birlikte göreceğiz. Son zamanlara damgasını vuran Esra Erol'a dair en güncel haberleri sizlerle paylaşacağız.