Esra Erol Mevla Salih Olayı Gerçeği

Esra Erol Mevla Salih Olayı Gerçeği

Esra Erol Mevla Salih Olayında bunca zamandır neler oldu ilk başta neler yaşandı nasıl bitti detaylar haberimizde paylaşıldı.

Esra Erol’da Mevla Salih olayı son zamanlarda sosyal medyalarda gözükmeye başladı. Yaşanan durumların nasıl bir komplo içerisinde olduğu gün yüzüne çıktı. Bu olayı bilmeyenler için olaylar sıralamasını sizin için sıraladık. Bu şekilde olayı tam kavrayacak nerelerden döndüğünü tam net olarak anlayacaksınız. Mevla ve Salih olayı hakkında detaylar haberimizde

Mevla Salih Nilüfer Olayı

Olayın başlangıcı olarak Nilüfer annesi olan Hayriye Hanım programa başvurdu. 19 yaşında kız Nilüfer Salih tarafından kaçırıldığını söyledi. Kızını geri getirmek istedi. Bunun üzerine Nilüfer ve Salih canlı yayına getirildi. Nilüfer yayında şoke edici açıklama olarak kendi rızasıyla gittiğini söyledi. Ancak Salih 3 çocuk babası evli bir adamdı bu durum ağızlara açık kalacak şekilde hayret ettirdi.

Uzun süre boyunca tartışmalar sürerken Nilüfer’in açıklaması daha korkunç olmuştu. Biz Mevla ile abla kardeş gibiydik demesi olayların zincirini daha da farklı hale getirmişti. Salih’in eşi Mevla canlı yayına çıkarıldı ve Salih’den boşanmak istediğini söylüyordu. Bu süre zarfında herkes tam olarak destek görüyordu. Tüm Türkiye bu olayda Salih’i kınadı.

Daha sonraki günlerde programa Salih’le beraber çıkarak barışmak istediğini söyledi. Esra Erol da dahil herkes şok olmuştu. Bir anda destekleyen herkes bu durum neden böyle olduğunu sorgulamaya başladı. Mevla aldatan eşi Salih’i affettiğini bir şans vermek istediğini söyledi. Yaşanan durum sonrasında videolar bulunmasıyla birlikte işin sonunu getirdi.

Mevla’nın boşanmak istediği zamanda yayın sonrasında beraber sokakta el ele görüntüleri çıktı. Yaşanan olayları kendileri tarafından kurgulanması durumu el verince ne yapacağın şaşırdı. Daha sonra yeni bir video daha gelerek bunların şebeke olduğunu gösterdi. Bu videonun çıkmasıyla Nilüfer adeta çıldırdı. Mevla ve Salih birlikte plan yaparak hareket ediyordu.

 Olaylar durumunda Esra Erol senin Nilüferden de bir farkın yok. Mevla’nın durumu ilk olarak haklı olmasına rağmen bir anda şebeke olduğunun göstergesiyle beraber adeta tüm Türkiye şok oldu. Böylelikle olay zincirinin sonu görülmüş oldu. Ekranları başında bir kişi ne kadar mağdur gözükse de işin içinde başka şeyler de çıkarak durum tamamen gözüküyor.