Eşinden Yeni Boşanan Hadise'ye Oyuncu İbrahim Çelikkol'dan Büyük Destek!

Eşinden Yeni Boşanan Hadise'ye Oyuncu İbrahim Çelikkol'dan Büyük Destek!

Mehmet Dinçerler ve Hadise boşandıktan sonra evle ilgili bazı problemler yaşandı. Ev sahibi olan İbrahim Çelikkol ise Hadise'ye bu konuda destek verdi. Ev kirası ve depozitonun Dinçerler tarafından ödenmediği ortaya çıkınca herkes şok oldu. İşte güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

İbrahim Çelikkol, Hadise'ye yardımcı olması ile gündeme geldi. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu Hadise ve Dinçerler boşanmasında son detaylar paylaşıldı. İkilinin resmi olarak boşandığı biliniyor. Dinçerler ise evi boşaltırken birlikte yaşadıkları bu eve ait kira ve depozito masraflarını ödemedi. İddialar bu şekilde gözüküyor. Evin sahibi olan İbrahim Çelikkol'da ise önemli bir açıklama geldi.

İstediğin Kadar Oturabilirsin Dedi

İbrahim Çelikkol'dan gelen açıklamada Hadise için "istediğin kadar evde oturabilirsin" açıklaması geldi. Bu gelişme sonrasında herkes oyuncuyu takdir etti. İkili arasındaki bu fedakarlık gösterisi dikkat çekti. Aralarında bir problem olmadığı görülüyor. Söz konusu gelişmelerle beraber neler yaşanacağı dikkat çekiyor.

Evlilikleri 4 Ay Sürdü

Öte yandan Dinçerler ve Hadise'nin arasındaki evlilik yalnızca 4 ay sürdü. Bu gelişmenin hemen ardından hızlı bir şekilde boşandılar. Aralarındaki problemler gün yüzüne çıkınca boşanma işlemleri için vakit kaybetmediler.