Engin Altan Düzyatan Tekrar Ekranlara Geri Geliyor! Yeni Projesi Belli Oldu!

Engin Altan Düzyatan Tekrar Ekranlara Geri Geliyor! Yeni Projesi Belli Oldu!

Engin Altan Düzyatan'la ilgili bilinmeyenler yanıt buluyor. Ünlü oyuncunun yeni filmi Adresi Olmayan Ev görücüye çıkacak. Onun öncesinde set çalışmalarının başlayacağı müjdesi verildi. İşte oyuncunun başrolde oynayacağı film ve çeşitli merak edilenler haberimizde yer almakta.

Engin Altan Düzyatan'ın filmiyle ilgili güncel bilgiler verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası haberimizde yerini aldı. Adresi Olmayan Ev filmi hakkında bilinmeyenleri sizlerle paylaşacağız. Peki ya film çekimleri başladı mı? İşte filmin yönetmeni ve konusuna dair bilinmeyenler...

Adresi Olmayan Ev Çekimleri Başlıyor

Engin Altan Düzyatan'ın başrolde oynadığı film hakkında bilinmeyenlere yer verildi. Usta oyuncunun Barbaroslar'dan sonra bir süre ekranda gözükmeyeceği düşünülüyordu. Dizi seti gibi yoğun tempoda çalışmak yerine film setlerini tercih ettiği belirtiliyor. Öte yandan Adresi Olmayan Ev filminin yönetmeni ise Hatice Aşkın oldu.

Sağlığı Gündemde!

Engin Altan Düzyatan'ın sağlığı ile gündeme gelmesi dikkat çekti. Ünlü oyuncunu yapımcılıkla daha çok ilgilenebileceği belirtiliyordu. Şimdi ise film için geri sayımın başladığı belirtildi. Bakalım bizlere başka hangi detaylardan söz edilecek, sizlere güncel bilgileri aktarmayı sürdüreceğiz.